Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Páčky pod volant - problém - potřebuji rychle vyřešit - P307

Recommended Posts

Odesláno

Výrobce DELPHI (COM 2000). Já zkoušel napojit třeba jen stěrače a fungovaly s autem. Zítra jedu za Wojtou, tak snad na něco přijdeme.... Potřebuji hlavně funkční stěrače, nic víc teď nepotřebuji. A mám špatný konektor na klakson a airbag, šlo by to nějak vyměnit?

[upravil dne 26/7/12 22:30 od Lukáš_307]

Odesláno

Teď se dívám, mám ty samé..... Já potřebuji funkční stěrače do neděle, jedu autem přes celou republiku :(

Nebo aspoň tak vypadají :( jsem v háji, nemám další peníze na nové a když pošlu Bronakovi páčky zpátky, tak co potom? Nemám zase nic nebo než mi pošle ty správné? To je mi na nic, sakryš...

[upravil dne 26/7/12 22:36 od Lukáš_307]

Odesláno

Koukám, Krnov není tak úplně daleko.....nešlo by se domluvit na nějaké \"výměně\" ? Nemám teď peníze na to abych koupil nové a mezitím původní vrátil Bronakovi nebo prodal.....kdyby ti pak třeba ty páčky Bronak odkoupil zpátky. Protože já fakt je potřebuji :(

Odesláno

....aha :( tak prostě se budu modlit, ať ten týden neprší. Až se nějak domluvím s Bronakem, ozvu se, páčky bych vzal, pokud budou opravdu pasovat.

Odesláno

Dost blbý dotaz....když by jsme zítra dali sraz, páčky by byly přesně jaké potřebuji. Je možné se nějak domluvit na pozdějším zaplacení? Než mi Bronak třeba vrátí peníze tak to asi ten týden potrvá... :( nechci ho tím vinit, ale tak poslal mi špatné, no.

Odesláno

...já ti v tomhle rozumím :( nemám nic co bych ti dal jako záruku. Maximálně stávající adresu, kterou už někteří znají, co mi posílali nějaké díly a to je asi vše. A pak jedině to, že to tu je černé na bílým na foru. Nutit tě nemohu, ale jsem teď v hodně špatné situaci..... :( a na zítřek jsem právě s Wojtou domluvený na výměně.. Ale když to jsou páčky z 206ky, tak to bude asi problém.

Odesláno
Jsme u toho ...bronák má jen 206 a ne 307....

Ne ne, já tu mám 206 i 307, tyhle páčky jsem vyndal z 307. Nevím co s tím předchozí majitel dělal nebo ne. Koupil jsem bouračku a rozebral, více se v tom nerejpu. Tato situace mě mrzí. Budu se jí snažit co nejrychlejki vyřešit, buďto výměnou za jiné nebo vrácením.

Odesláno

PÁNOVÉ, budou mi pasovat tyto páčky?

Mám to k Přemovi cca 100km a nerad bych jezdil jen na otočku se zjištěním, že to nebude pasovat, díky moc. VIN najdete tady: VF33ARFNB82343637

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...