radim.1008 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Koukám na tu fotku z odkazu, co sem dal Bob a říkám si, že ve čtvrtek tam byla jen jedna 407. Nj, vždyť to nejsem já, ale Moby se svým vozejčkem Citovat
negrbob Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Radime neremcej to je dodavka kterou si vozi moby nahradni dily a ve ctvrtek s tebou pocitame na beach A rozhodne to neokecas ze to je pozde vecer a ze to mas 350km tam a zpatky Citovat
radim.1008 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Teď asi remcat budu I když mám umyto uvidíme, jak dlouho, v noci bouřka, před hodinkou průtrž, tak se nejspíš nedostavím. Mám naplánováno dost práce a to blbý počasí mě moje plány předělává Někdy v budoucnu se určitě zase ukážu Nebo by jste mohli někdy dorazit na výjezdní zasedání k nám. Taky tu máme benzínky A hezčí přírodu Citovat
negrbob Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Radime neblazni k tobe je to 350km tam a zpatky :D Citovat
radim.1008 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 :D:D Kdo by to byl řekl Vzdálenost je jen otázkou času Do dvou aut by jste se vešli Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 rad bych se zucastnil, ale jsem 10 h po operaci, takze to zase neklapne Citovat
agresssor Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Scratchi neves hlavu dokud to pujde tak beach jeste urco bude a az budes moc tak prijdes Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Stibto bude dneska delat predni brzdy takze se bohuzel take nemuze zucastnit Ale beach muze byt sranda,tak snad to klapne,pokud bude repete nekdy .. Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 stibťáku nejdéle ti bude trvat montáž vonneho stromečku viď? Citovat
negrbob Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Stibtaku ale beach je zejtra Takze predpokladam ze brzdy za dnesek zmaknes Citovat
agresssor Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Beach je velka sranda naposledy bob plival plice a jinak je to zitra Citovat
agresssor Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Jsem zvedav kolik se nas tam sejde..... Citovat
Luky\307 Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Jak už mi řekl někdo, nevím kdo, na počtu nezáleží já tam budu Citovat
agresssor Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Tak to tam budem urcite dva :-D Prijed a budem tri Citovat
Krt€K Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Prijedu :-) Budem skupina..zaroven predesilam,ze se nebranim jakekoliv debate n technickem stavu meho vozidla,ani dotazum ohledne pravidel provozu ;-) Citovat
negrbob Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 No spis tam provozujeme ctenarskej krouzek tzv. kazdy ctvrtek vybereme jednu knihu kterou do pristiho srazu musi vsichni precist a pak o ni v krouzku debatujeme. Dnes budeme debatovat nad knihou: NEZKROTNÁ TOUHA od Lisa Kleypas. Citovat
agresssor Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 No spis tam provozujeme ctenarskej krouzek tzv. kazdy ctvrtek vybereme jednu knihu kterou do pristiho srazu musi vsichni precist a pak o ni v krouzku debatujeme. Dnes budeme debatovat nad knihou: NEZKROTNÁ TOUHA od Lisa Kleypas. Sakra ja ji nestihl docist takze debatovat nebudu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.