Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

ruzný pumpapokecy atd... ctvrtek 16.8. na Q od 18:00 po té přesun za zeď

Recommended Posts

Odesláno

Koukám na tu fotku z odkazu, co sem dal Bob a říkám si, že ve čtvrtek tam byla jen jedna 407. Nj, vždyť to nejsem já, ale Moby se svým vozejčkem :D

Odesláno

Radime neremcej to je dodavka kterou si vozi moby nahradni dily a ve ctvrtek s tebou pocitame na beach :D A rozhodne to neokecas ze to je pozde vecer a ze to mas 350km tam a zpatky :D

Odesláno

Teď asi remcat budu :D I když mám umyto :D uvidíme, jak dlouho, v noci bouřka, před hodinkou průtrž, tak se nejspíš nedostavím. Mám naplánováno dost práce a to blbý počasí mě moje plány předělává :D Někdy v budoucnu se určitě zase ukážu :D Nebo by jste mohli někdy dorazit na výjezdní zasedání k nám. Taky tu máme benzínky :D A hezčí přírodu :aut

Guest Scratch
Odesláno

rad bych se zucastnil, ale jsem 10 h po operaci, takze to zase neklapne :(

Odesláno

Stibto bude dneska delat predni brzdy takze se bohuzel take nemuze zucastnit :) Ale beach muze byt sranda,tak snad to klapne,pokud bude repete nekdy ..

Odesláno

No spis tam provozujeme ctenarskej krouzek tzv. kazdy ctvrtek vybereme jednu knihu kterou do pristiho srazu musi vsichni precist a pak o ni v krouzku debatujeme.

Dnes budeme debatovat nad knihou: NEZKROTNÁ TOUHA od Lisa Kleypas.

Odesláno
No spis tam provozujeme ctenarskej krouzek tzv. kazdy ctvrtek vybereme jednu knihu kterou do pristiho srazu musi vsichni precist a pak o ni v krouzku debatujeme.

Dnes budeme debatovat nad knihou: NEZKROTNÁ TOUHA od Lisa Kleypas.

Sakra ja ji nestihl docist takze debatovat nebudu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...