Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

videl jsem ho na novodvorsky plaze, parkoval tam. Kluci maji pokyn, ve chvili kdy dorazi, mu urazi obe zrcatka a daji do vyfuku nejakou bramburku :D

Snad to takto bude dostacujici :)

[upravil dne 22/7/2012 19:30 od Scratch]

Odesláno

Nebude... To chce, aby věděl za co... Jinak je to msta a ne výchovný prostředek... ;-) Osobně bych dal vědět Krtkovi... Kucí by si to s ním už vyříkali... A jestli tam bydlí, tak zanedlouho bude na nových RZ, ne? Takže se to tak jakotak dohledat nechá... ;-) I jestli to někdo prodal by měl vědět komu i bez přeregistrace... ;-)

Odesláno

Edison: RZ nehraji roli, tam jde o popis auta.... a kdyz tam zaparkuje, tak ver, ze bude vedet, za co to je, to mohu zarucit :) PS: akorat formu a ostatni si s dovolenim necham pro sebe :)

[upravil dne 22/7/2012 20:25 od Scratch]

Odesláno
Tak spoluprace verejnosti s policii je mnohdy prinosna :-D me nasralo,jak se tam choval. Nemusi policii milovat,ale trocha zakladni inteligence a slusnosti by od veci nebyla. Kazdopadne zduraznuji,pokud na nej narazim,nebude se jednat o vendetu z moji strany.Spis rad poznam,kdo taky muze mit auto s francouzskou eleganci :-) a chovat se takhle :-(

se značkou vozu to nemá nic--pitomci jdou napříč všemi značkami aut :roker

Odesláno

To je pravda...jen bych nerad, aby to přesáhlo rámec slušnosti a nedej bože zákona... to, že se na něj uvaří voda jsem myslel v tom smyslu, že by se mohl přihlásit sem a v případě potřeby pomoci, mít smůlu... Jinak jak jsem psal.. pokud ho potkám, dopravní kontrola v rámci zákona, etického kodexu a slibu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...