Honza z Nera Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 . . . vůz s francouzsku elegancí není záruka elegantního řidiče . . . navíc stav vozu také o jeho majiteli dost vypovídá . . . Citovat
Edison Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Jsem koukal u mě na sídlišti.. Pár frantíků se lvem tu taky stojí.. ale ten Tvůj tu nestává... Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 videl jsem ho na novodvorsky plaze, parkoval tam. Kluci maji pokyn, ve chvili kdy dorazi, mu urazi obe zrcatka a daji do vyfuku nejakou bramburku Snad to takto bude dostacujici [upravil dne 22/7/2012 19:30 od Scratch] Citovat
Edison Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Nebude... To chce, aby věděl za co... Jinak je to msta a ne výchovný prostředek... ;-) Osobně bych dal vědět Krtkovi... Kucí by si to s ním už vyříkali... A jestli tam bydlí, tak zanedlouho bude na nových RZ, ne? Takže se to tak jakotak dohledat nechá... ;-) I jestli to někdo prodal by měl vědět komu i bez přeregistrace... ;-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Edison: RZ nehraji roli, tam jde o popis auta.... a kdyz tam zaparkuje, tak ver, ze bude vedet, za co to je, to mohu zarucit PS: akorat formu a ostatni si s dovolenim necham pro sebe [upravil dne 22/7/2012 20:25 od Scratch] Citovat
Edison Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Tak to s RZ bylo spíš pro jiné... jak zjistit, kdo to je... A to ostatní je samo na Tobě... Jsi snad svéprávnej, neasi... ;-) Citovat
MyP106 Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 nechtěl bych být v jeho kůži potažmo jeho autem. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Tak spoluprace verejnosti s policii je mnohdy prinosna :-D me nasralo,jak se tam choval. Nemusi policii milovat,ale trocha zakladni inteligence a slusnosti by od veci nebyla. Kazdopadne zduraznuji,pokud na nej narazim,nebude se jednat o vendetu z moji strany.Spis rad poznam,kdo taky muze mit auto s francouzskou eleganci :-) a chovat se takhle :-( se značkou vozu to nemá nic--pitomci jdou napříč všemi značkami aut Citovat
Krt€K Odesláno 22. červenec 2012 Autor Odesláno 22. červenec 2012 To je pravda...jen bych nerad, aby to přesáhlo rámec slušnosti a nedej bože zákona... to, že se na něj uvaří voda jsem myslel v tom smyslu, že by se mohl přihlásit sem a v případě potřeby pomoci, mít smůlu... Jinak jak jsem psal.. pokud ho potkám, dopravní kontrola v rámci zákona, etického kodexu a slibu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.