Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dělám přestavbu p405.Na dovezeném autě jsem měl jednoparaboly.ale s výměnou motoru(dal jsem motor z havárie)je ele. uplně jiná a má zapojení na 2 paraboly,takže jsem je tam dal.Nyní mám problém se zapínáním světel.Na prví otočení se zapnou parkovacky.Na 2 otočení potkávací H4+dálkový přídavný H1 a při přepnutí na dálkové svítí stále H1 a+pak dálka H4.Je to rozhozený.Mám pocit zda není ta páčka u řidiče jinak zapojená a nebo jinej typ přepínače na ty jednoparaboly.Kdyby jo,jak to nejrychleji upravit aby to chodilo ok.tzn.PArkovacky,pak potkavackyH4,pak H4dalka a+H1dalka.Páčka vypaala stejně jako kterou jsem kolenem rozsekal při havárii.I zapojení sedělo.Tzn.Že asi neco uvnitř.

Odesláno

Ak si dobre pamatam, packy do 405 su rovnake bez ohladu na pocet prabol v svetle. Co vsak obcas blbne je, ze zapojenie byva priamo cez packu, ktora neznesie vysoky el. prud a preto je dobre urobit zapojenie cez relatka. Myslim, ze packa ma fuzy od svetiel iba tri (parkovacka, kratke, dialkove) a nema extra vystup na H1. Teda ak prepina mala by byt OK

Origo zapojenie H4 + H1 by malo mat aspon na H1 rele.

Podla popisu Ti blbne bud rele (ak mas) alebo je problem v kabloch k svetlam.

Odesláno

a co kostra? jsou v dolnich rozich vyrezu pro chladic..

Me se stalo, z epotkavacky sly normalne, ale prepnuti na dalku uz se potkavacky nechtely prapnout.. Pomohlo az vypnuti a zapnuti svetel, coz pri jizde nepusobi zrovna komfortne

Odesláno

Ze by rele bylo spatny?ktery to je?Mam tam 3.ale nezda se mi to,kdyz hlavni svetla jdou normalne.Ale ty vnitrni pridavny palej dalkacema uz od rozsviceni svetel.Ptal jsem se opravare a prej skutecne v obednavkovem katalogu je rozdil v obj.cisle H4 a H4+H1.Tak nevim.Jo ta kostra je prej jasna.Musim sundat naraznik a poradne ty kostry ocistit a promerit,zda jdou.Jen me stve to opetovne sundavani narazniku:(.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...