asvalt Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 Neide mi vyhrievanie sedadiel a bliká mi airbag. Pomóóóóóóóóóóóóóóóć. Citovat
Ferry Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 Napsán autorem asvalt Neide mi vyhrievanie sedadiel a bliká mi airbag. Pomóóóóóóóóóóóóóóóć. tak to bych videl na konektory pod sedackou, doporucoval bych zkontrolovat jestli nahodou pri uklidu nebyly rozpojeny nebo s nima nejak hnuto Citovat
asvalt Odesláno 29. květen 2005 Autor Odesláno 29. květen 2005 Ferry:Ja som tam ale nenameral ziadnu stavu:bojim Citovat
asvalt Odesláno 29. květen 2005 Autor Odesláno 29. květen 2005 Ferry: Dave_k mi ta doporucil ze pomozes zo schemou:papa Citovat
Ferry Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 Napsán autorem asvalt Ferry: Dave_k mi ta doporucil ze pomozes zo schemou:papa ale ja mam jen na starsi model a navic asi zrovna tyhle schemata nemam vubec Citovat
Ferry Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 tak schema elektrickeho vyhrivani sedacek jsem nasel, je to ale pro model 96-97, takze jestli mas neco novejsiho nemusi to odpovidat, jinak stahnout si ho muzes na hlavni strance klubu v sekci servis a stranka je to 11 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.