jozefko Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 Poslednu dobu mi moja 206, 1.9 zacala vydavat akysi cudny zvuk. Ten zvuk nezavisi od toho ci je zaradena rychlost a auto je v pohybe, alebo alebo nie. Pre upresnenie je to velmi podobny zvuk ako ked ide nejaky elektromobil vo vysokych otackach. Myslel som si , ze je to vodna pumpa, tu som vymenil a stale je to rovnake. Citovat
pastorek Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 Mení sa ten zvuk podľa otáčok motora? Ak áno tak to môže byť ktorékoľvek ložisko na kladkách alebo v alternátore. Citovat
jozefko Odesláno 15. červenec 2012 Autor Odesláno 15. červenec 2012 Hej meni sa. Ale mal som zhodeny remen co pohana alternator, servo a klimu a bolo to stale rovnake. Skor niekde pri rozvodoch. Len rozvodove klatky boli menene pred cca 10 000 kilometrami.Som ich aj zhadzoval a vyzerali byt ok, ziadna vôla. Fakt neviem.... Citovat
pastorek Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Ak to začalo po výmene rozvodov tak to ešte môže byť prešponovaný remeň. Máva taký zavýjavý zvuk. Citovat
jozefko Odesláno 15. červenec 2012 Autor Odesláno 15. červenec 2012 Diky moc. Skusim to troska uvolnit . Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 jojo, to bude ončo Pekný popis inak, ako elektromotor, nenapadlo by ma to, ale pomenoval si to presne;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.