Přejít na obsah

jozefko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Město
    Nesluša
  • Stát
    Slovenská republika

jozefko's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. jozefko

    Klimatizacia 206

    1.9 d,WJZ, 1999
  2. Nazdar pani, chcel by som sa spytat ako je riesene ovladanie manualnej klimatazacie na peugeote 206. rele co ovlada tu elektrospojku sa mi pusti, az pri vyssich otackach. Do 1200 nefunguje. Nejake napady?
  3. jozefko

    Hucanie pri motore

    Diky moc. Skusim to troska uvolnit .
  4. jozefko

    Hucanie pri motore

    Hej meni sa. Ale mal som zhodeny remen co pohana alternator, servo a klimu a bolo to stale rovnake. Skor niekde pri rozvodoch. Len rozvodove klatky boli menene pred cca 10 000 kilometrami.Som ich aj zhadzoval a vyzerali byt ok, ziadna vôla. Fakt neviem....
  5. Poslednu dobu mi moja 206, 1.9 zacala vydavat akysi cudny zvuk. Ten zvuk nezavisi od toho ci je zaradena rychlost a auto je v pohybe, alebo alebo nie. Pre upresnenie je to velmi podobny zvuk ako ked ide nejaky elektromobil vo vysokych otackach. Myslel som si , ze je to vodna pumpa, tu som vymenil a stale je to rovnake.
  6. jozefko

    Vymena cerpadla JWZ na DW8

    Jasne, tak to je. A s tymi otackami neviete, preco by to mohlo robit?
  7. jozefko

    Vymena cerpadla JWZ na DW8

    Ano , takze sme pripojili iba kabel na elektroventil co privadza naftu. Ostatne zostali nepripojene ...
  8. jozefko

    Vymena cerpadla JWZ na DW8

    Sorry, vcera ked som to pisal som bol uz dost unaveny z toho. To cerpadlo co sme tam vlozili je zo 405, teda motor XUD a moj motor je DW8, teda WJZ.
  9. Pomocou velkeho usilia sa nam s kamaratom podarilo prehodit vstrekovacie cerpadlo Lucas z Peugeota 206, motor JWZ, na cerpadlo BOSH z DW8. Predstrek vyzera byt nastaveny OK, ale auto nechce ist do otacok. Maximum co da je 2000 RPM. Vstreky som nechal tie co tam boli, tak teraz neviem ci ich netreba prestavit na iny tlak. Nemate skusenosti ?
  10. Dakujem velmi pekne:cool:. Mozem sa este spytat, preco nie Bosh ?
  11. Zdravicko. Typ motora co je udavany v technicaku je WJZ. Je to rocnik 99. S tym mojim fotacikom v mobile asi nespravim dobru fotku,tak ak bude treba poziciam a odfotim.
  12. Chcel by som sa spytat, z akych aut (napr P405 ) pasuju vstrekovacie cerpadla a trisky na Peugeot 206. Dakujem za rady
  13. jozefko

    poloos ci lozisko? pomoc

    No takze mozem skonstatovat, ze lozisko to zrovna nebolo (s namahou ale predsa vymenene). Sice citim, ze to huci menej tak o 30 percent. Teraz ten hukot ide iba z lavej strany. Poloos ?
  14. jozefko

    poloos ci lozisko? pomoc

    No takze gumicky su to neni. Opytam sa este takto, ked idem pravotocivou zakrutou tak to hucanie prestane . Ktore by to mohlo byt lozisko ?
  15. jozefko

    poloos ci lozisko? pomoc

    No dnes idem menit vrchne oblozenia tlmicov tak odrazu asi vymenim tie gumusika. Uvidime co to spravi.
×
×
  • Vytvořit...