Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Printova 406 2.0 turbo .. KONEC VLÁKNA AUTO PRODÁNO ..

Recommended Posts

Odesláno

Tak na tomhle zaciname pomalu ja a tatka pracovat ( zatim jen sundavani kramu z auta ktere zatim slouzilo pouze jako odkladaci prostor :D ) je to skoda felicia rok pokud se nemýlim 1962 s motorem o obsahu 1089 ccm s výkonem zhruba 39kw a 53ps :)

post-39118-14109628125686_thumb.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

pac uz me ta seda v interieru zacina stvat tak si to trosku spestrim :) vse co je sede tj. stropnice tapecy sloupky kastlík pred spolujezdcem potahnu do teto kostkovane latky ... dnesk a jsem si koupil chemopren abych to odzkousel + sem si koupil neco aby mi to v aute vonelo :)

[upravil dne 1/2/13 22:09 od Print]

post-39118-14109629207634_thumb.jpg

Odesláno
G60 je fakt nadherny stroj a jednoznacne najlepsi VW...tiez by som nim nepohrdol....ale moj sen je 405 T16...len najst take auto co by za to stalo je uz asi nemozne

nech ti to s tym nemcurom vyjde :)

auto co za to kvalitou stojí jsou ale neodpovídá jim cena normálních lidí (tím myslím že ty ceny jsou stanoveny asi jen pro opravdové nadšence konkrétní značky a modelu) pač za tu cenu už si pořídíš wrx sti r.v 2000

nj to je pravda.....este \"donedavna\" (mozno rok dozadu) bola na slovenskych strankach jedna na predaj ktora vyzerala ze je fakt vo viac ako dobrom stave....ale cena bola 10,000e...co je podla mojho viac ako dost....by ma zaujmalo kdo ju kupil....

Téčka řekl bych ve slušném stavu jsou za těch 10-15tisíc éček..ale to jsou fakt voňavky

Odesláno
nahodou kdyz slapnu tomu svymu 2 litru na krk tak taky jede .. bohuzel uz ne jako za mlada :)

tam je plus to turbo, jinak 2.0 8V v akceleraci naklepe 2.0 16V, podotýkám 405 vs 406 ale tam hraje taky roli váhový rozdíl nějakých 200kilo :)

Odesláno

Tak z 405 sem jeste nezavodil :D pac ja nejsem moc velkej zavodnik obcas na to slapnu abych predjel nejakej traktor ale jinak bych rekl ze jsem klidny nikam nespechajici ridic :)

Odesláno

tak já taky nejsem bůh ví jaký závodník a přeci jenom už motor točí přes 300tisíc km, ale není nad to šlapnout na dvojku a vytočit to až na 115km/h :D

Odesláno
pac uz me ta seda v interieru zacina stvat tak si to trosku spetrim :) vse co je sede tj. stresnice tapecy sloupky kastlík pred spolujezdcem potahnu do teto latky ... dnesk jsem si koupil chemopren abych to odzkousel + sem si koupil neco aby mi to v aute vonelo :)

na tu látku sem zvědav ale bacha at ti neprosaje zkrz a ten znak je pecka já ho mám v karbonu :-) sakra ale uvažuju o blatniku a víčka nádrže :-) :myslim

Odesláno

ten blatnik bys resil jak folii nebo bys lepil nalepku po nalepce ? :) ja mam jeste olepnyho lvicka na kufru pac se mi sloupl tak sem to zaplacl par nalepkama :D ale nevypada to zle :)

Odesláno

samolepky nejaky mam ale ty strazim pro toma :) ma je u me slibeny ale zatim se neozval tak jestli se jeste neozve taky bych to je mohl poslat :) ale ty by ti stacily tak na polepeni max 20 cm na blatniku a to jeste prehanim :)

Odesláno
tak já taky nejsem bůh ví jaký závodník a přeci jenom už motor točí přes 300tisíc km, ale není nad to šlapnout na dvojku a vytočit to až na 115km/h :D
jak bych to rekl .... ja se bojim ten motor stema nalitanejma kilometrama tocit pres 3500 ot :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...