vht Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Tak jsem dopřál Svému Pašíkovi nova zadní světla http://www.tuningoptika.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=1831 po pravdě po nasazení Luxusní pohled , ale pak přišel onen problém Led světla parkovací po zapnutí na 2 sekundy problikly a konec . Zafungovala kontrola . zkusil jsem tedy klasický návod kterých je na netu všude dost spočítal odpor zakoupil s patřičnou dimenzí a zapojil . Teplo jsem očekával ale že ho po dvou minutách neudržím v ruce ….. bylo i na mne moc nemám představu jak bych cestoval 4 hodiny v kuse k tchánovy s takovým to topením . Začal jsem tedy hledat vlastní řešení a nakonec nalezl to nejjednodušší . místo odporu jsem zapojil klasickou cívku relátka vytaženého z vraku Feldy a paráda. Světla krásně svítí neblikají a hlavně nikde nic netopí prostě luxus . Třeba tato rada pomůže někomu kdo řeší stejný problém . V případě zájmu mohu poskytnout Plánek . [upravil dne 14/7/12 23:28 od vht] [upravil dne 14/7/12 23:30 od vht] [upravil dne 6/8/12 12:27 od vht] Citovat
Judes Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 A určite by niekomu pomohli aj nejaké tie fotky ako si to robil . Inak vitaj v klube. Citovat
vht Odesláno 13. červenec 2012 Autor Odesláno 13. červenec 2012 Foto doplním zítra počítám s tím [upravil dne 14/7/12 23:31 od vht] Citovat
vht Odesláno 14. červenec 2012 Autor Odesláno 14. červenec 2012 A pro uplnost ještě denní na předku Citovat
milhaus Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 takhle jsou ty denní u 307 po FL nejlépe vyřešené, lepší než dodělávanej obdélníkovej bastl Citovat
vojtasUL Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 jakej typ těch denních světel si kupoval? Díkes Citovat
backorak3 Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 Taky bych poprosil o jaký typ jde.Budu také montovat.Díky Citovat
vht Odesláno 4. srpen 2012 Autor Odesláno 4. srpen 2012 Světla jsem zakoupil na AUKRU za 350 Kč což je si myslím pěkná cena např. Tady > http://aukro.cz/kulate-denni-sviceni-2-x-9-led-s-homologaci-i2530128104.html je to sice Čína ale s homologací . Citovat
vojtasUL Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 super díky za info a jen dotaz jak si je tam přidělal do těch děr co jsou na mlhovky? nějakej spešl fígl? a zapojení přímo na baterku, nebo ke světlům? [upravil dne 5/8/12 11:35 od vojtasUL] Citovat
vht Odesláno 5. srpen 2012 Autor Odesláno 5. srpen 2012 Modul je zabudovaný ve světlech vedou z nich 3 dráty černý - červený + a bílí se připojuje na žárovku potkávacích ten při rozsvícení vypíná denní funguje super . Uchycení je sice u světa ale pokud jsi se koukl pod nárazník není to k čemu přichytit já to řešil tak že jsem vycvakl záslepky mlhovek vyměřil díru a odvrtal a dopiloval aby se tam vešlo toto pak jsem sundal ze světel tu kovovou sponu sloužící k uchycení a vyvrtal do záslepek dírky proti těm ve světlech pak už stačí jen dlouhý samořezný šroubek s podložkou a krásně je uchytíš v záslepkách sice to vypadá pracně ale fakt se vyplatí protože záslepky pak jen zacvakneš do nárazníku a sedí to jak přibité a nemusíš vůbec prznit auto když tě to nakrkne koupíš nové záslepky a není nic vidět :-) Citovat
marko306 Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 Tie okrúhle rámčeky hmloviek na 307 sa dajú zvlášť demontovať alebo je to súčasť mriežky alebo nárazníku. Citovat
vojtasUL Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 super dík za radu hned sem je objednal, cena je libová Citovat
vht Odesláno 5. srpen 2012 Autor Odesláno 5. srpen 2012 Ty záslepky jsou jen zevnitř nacvaklé takže se jen vyklapnou a po přidělání světel se zase jen naklapnou (Jsou samostatné ) Takže to pak je Kompakt jako origo mlhovka . Citovat
vht Odesláno 5. srpen 2012 Autor Odesláno 5. srpen 2012 Cena dostala i mne Ono volba Mlhovky cca. 1000 Kč a nebo Denní za tyhle peníze Hi volba byla jasná Citovat
vht Odesláno 6. srpen 2012 Autor Odesláno 6. srpen 2012 Připojení Bílí na kabelovém svazku Světla Citovat
vojtasUL Odesláno 6. srpen 2012 Odesláno 6. srpen 2012 tý jo to je super, že si sem dal i fotky ten bílej je zapojenej na jakou barvu v tom svazku? To + by šlo připojit i na baterku s pojistkou ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.