Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zadní LED Světla Problém - VYŘEŠEN ! Diskuze ohledně denního Svícení na FL

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dopřál Svému Pašíkovi nova zadní světla http://www.tuningoptika.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=1831 po pravdě po nasazení Luxusní pohled , ale pak přišel onen problém Led světla parkovací po zapnutí na 2 sekundy problikly a konec . Zafungovala kontrola . :) zkusil jsem tedy klasický návod kterých je na netu všude dost spočítal odpor zakoupil s patřičnou dimenzí a zapojil . Teplo jsem očekával ale že ho po dvou minutách neudržím v ruce ….. bylo i na mne moc nemám představu jak bych cestoval 4 hodiny v kuse k tchánovy s takovým to topením .

Začal jsem tedy hledat vlastní řešení a nakonec nalezl to nejjednodušší . :) místo odporu jsem zapojil klasickou cívku relátka vytaženého z vraku Feldy a paráda. Světla krásně svítí neblikají a hlavně nikde nic netopí prostě luxus .

Třeba tato rada pomůže někomu kdo řeší stejný problém . V případě zájmu mohu poskytnout Plánek .

[upravil dne 14/7/12 23:28 od vht]

post-41694-14109625637293_thumb.jpg

[upravil dne 14/7/12 23:30 od vht]

[upravil dne 6/8/12 12:27 od vht]

• O 3 týdny později...
Odesláno

super díky za info :) a jen dotaz jak si je tam přidělal do těch děr co jsou na mlhovky?:) nějakej spešl fígl?:) a zapojení přímo na baterku, nebo ke světlům?

[upravil dne 5/8/12 11:35 od vojtasUL]

Odesláno

Modul je zabudovaný ve světlech vedou z nich 3 dráty černý - červený + a bílí se připojuje na žárovku potkávacích ten při rozsvícení vypíná denní funguje super . Uchycení je sice u světa ale pokud jsi se koukl pod nárazník není to k čemu přichytit já to řešil tak že jsem vycvakl záslepky mlhovek vyměřil díru a odvrtal a dopiloval aby se tam vešlo toto pak jsem sundal ze světel tu kovovou sponu sloužící k uchycení a vyvrtal do záslepek dírky proti těm ve světlech pak už stačí jen dlouhý samořezný šroubek s podložkou a krásně je uchytíš v záslepkách sice to vypadá pracně ale fakt se vyplatí protože záslepky pak jen zacvakneš do nárazníku a sedí to jak přibité a nemusíš vůbec prznit auto když tě to nakrkne koupíš nové záslepky a není nic vidět :-)

Odesláno

Ty záslepky jsou jen zevnitř nacvaklé takže se jen vyklapnou a po přidělání světel se zase jen naklapnou (Jsou samostatné ) Takže to pak je Kompakt jako origo mlhovka .:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...