Guest Black kitty Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Som rada, že ma tak zháňate no dnes som bola v Bánovciach, pozrieť červený http://peugeot-206-cc.autobazar.eu/16-16v-platinum-id3482946.html No ale chlapci, toto keby ste videli !!! Tak ma nasrali, taká cesta a ono to auto, že TOP stav, nebúrané atď, spätné zrkadlo prilepené páskou, zadné svetlo rozbité, maximálne doškreté, akoby si niekto po tom aute kreslil, pozatieraná korózia, no otras ! To čo vidíte v tom linku je čistý klam, dodám fotky, lebo tatko si to nafotil, že im spraví reklamu hajzlíci. Automat sme nakoniec vyradili, veľký strach ho brať z bazáru neverím, že by bol v minimálne dobrom stave. Žiaľ, možno časom Zajtra idem ešte omrknúť jedno, dúfam, že na ňom už odídem Toľko dnešné správy. Pre Peugeot fórum, Black kitty Citovat
xpetrix Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 No neviem,co dodat.Radsej poriadne hladajte,aby si potom nelutovala.Skutocne na prvy pohlad chutne auticko,no ako pises,realita je kapanek ina. Citovat
Guest Black kitty Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 A ten prístup? také decko, s cigaretou, nezáujem, že tam stojí zákazník a to podotýkam som bola s celou familiou a on si vybavoval súkromný hovor a potom keď som mu naložila, že to čo má byť toto auto, tak on že on to nedáva na stránku, ani to nefotil a proste otočil sa a kašlal na mňa ... dokopy tam bolo asi 10 áut a vyzerá to, že všetko dovezené a 1.majteľ hej, ale na SK ... pôvodný bol zahraničný Citovat
witron Odesláno 20. červenec 2012 Odesláno 20. červenec 2012 - veľkopodnikateľ - ked máš prachy tak ser na to..aut je plnú p... a nájdeš aj takú predajcu kto apoň je férový...síce je málo ..ale sú Citovat
hipisko Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 hehe banovce su zname :-)) chod na autobazar.eu/forum tam zhanaj markoimportauto, alebo scorpi to su dovozcovia aut, slusni a hlavne nie su to klamari. Citovat
pethrd2312 Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 Zdravicko ve spolek,mam takovej jeden dotaz mozna i \"Off Topic\" .... 406 coupe V6 - benzin .... jedna se mi oto co vse a jak , lze prestavet z automatu na manual???co vse presne je za dily zapotrebi na onu pestavbu?co vse z auta dat pryc?...potreboval bych co nejvice informaci,fotek,lidi,kterí to delaly,popripade cloveka z Plzenskeho kraje,ktery se vyzna a vedel by co a jak,ba popripade by se toho za nejakej peniz nebal .. ,-) moc casto se sem kuli praci nedostanu..dyztak prosim mail,Díky Pethrd2312@email.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.