Guest Black kitty Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Zdravím, síce ešte nepatrím oficiálne do rodinky \"Pežoťákov\", ale mám dilemu pri konečnom výbere a to konkrétne či si mám vziať auto s automatickou prevodovkou + výhody a hlavne ako funguje 4stupňová manuálka v tomto prípade, alebo ísť radšej rovno do manuálnej prevodovky a vykašlať sa na pohodlnú jazdu Ak je tu už táto téma, sorry, ale nenašla som ju Budem rada za všetky rady. Ďakujem Citovat
xpetrix Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 V prvom rade treba vyskusat jedno aj druhe a potom sa rozhodnut.Ja osobne by som uz manual nechcel Citovat
Guest Black kitty Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 To bude moje prvé autíčko len sa chcem rozhodnúť správne a nemám to kde skúšať viem, ako funguje manuál a pri mne zatiaľ nič moc len či nespravím zle, ak si kúpim automatiku. V čom je taká výnimočná? ( okrem pohodlia ) Citovat
Guest Black kitty Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Konkrétne ide o typ Peugeot 206 cc 1.6 Citovat
xpetrix Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 No otazka znie,ci to bude nove alebo jazdenka.O automat sa treba dokladne starat a potom bude sluzit.A vynimocna...Asi v tom,ze mysli za Teba,lebo vie lepsie a skor vyhodnotit situaciu a zvolit to najvhodnejsie riesenie situacie. Citovat
Michael coupé Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 za me jedine automat i kdyz me ted potrapil a treba jeste potrapi ,tak by jsem nemnil Citovat
Guest Black kitty Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Tvoje slová mi padnú veeeeľmi vhod, takže Ti moc ďakujem Ja som si myslela že automatiku majú luxusnejšie autíčka, tak keď som to našla pri 206-tke, tak som bola prekvapená Hej, ide o jazdené, takže je tu šanca, že bude ešte treba meniť za novú Aleee, ak by som sa rozhodla mať automatiku, kľudne si môžem pri nej jazdiť i manuálne že? Otázka hlúpa, ale keď už som sa kvôli tomuto registrovala Citovat
xpetrix Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 No ak je to jazdenka,tak je dolezite ako sa predchadzajuci majitel o prevodovku staral,ale skutocne!Ja som sa tiez prevodovky bal,no pri ostatnych opravach som na nu uplne zabudol a nemam s nou problemy.Menit prevodovku netreba,ak funguje,no pravidelne menit olej.A manualne,teda sekvence mozes radit,ak to prevodovka poskytuje,moja ano. Citovat
xpetrix Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 A automaticku prevodovku nemaju iba luxusne auta,no potom je aj to lacnejsie auto citelne drahsie. Citovat
Michael coupé Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 nevim jaky automat byl ve 206 ,ale ja ve sve 607 mam funkci manulniho razeni a uprime asi 2x jsem to zkousel a nejak me na ten klacen nebavi sahat vic nez do polohy D , uvidis sama ,chce to projed se a udelat si vlastni nazor , k te zivotnosti nevim ja koupil dobre auto ale nebyl vymeneny olej a najezdim dost km (30 - 50 tkm /rok) ,takze projedte se vem si sebou nekoho kdo tomu rozumi a pak uz jen pridej fotky a napis jak si s 206 cc spokojena :-D Citovat
xpetrix Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 No suhlasim s kazdym slovom Michaela:super Citovat
Guest Black kitty Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Oki, takže automatiky by som sa už aj mohla prestať báť a ísť do toho ! Hneď ako si moje čierne CCčko priveziem domov, hodím sem fotky a bude mi cťou byť s Vami jeden \"Group\" Chlapci, ďakujem, bozkávam a prajem pekný večer Citovat
xpetrix Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Bat sa nemas preco,jedine,ze ho kupis od niekoho,kto sa ho chce rychlo zbavit prave kvoli problemom so zanedbanou prevodovkou.Kupovat s chladnou hlavou,dobre premysliet,vyskusat a mat po ruke odbornika. Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 mam dva automaty c8 a 207 manzelka si tak zvykla ze se hadame co bude dalsi auto bo manual uz nechce Citovat
Guest Black kitty Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Hahaha, no kamarát má 2.0 a iné ako 1.6 mi nechce dovoliť kvôli spotrebe ... tak sa mi zúžila možnosť výberu Myslím, že ste ma presvedčili a naozaj veľké DÍK všetkým. Citovat
xpetrix Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 No my s predsedom Ti o spotrebe nasich V6 3.0i mozeme nieco napisat Citovat
xpetrix Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 1.6 Ti na zaciatok bohate staci.Potom sa na lepsie a silnejsie hned lepsie zvyka ako zacat so silnejsim a potom ist dole Citovat
xpetrix Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Hahaha, no kamarát má 2.0 a iné ako 1.6 mi nechce dovoliť kvôli spotrebe ... tak sa mi zúžila možnosť výberu Myslím, že ste ma presvedčili a naozaj veľké DÍK všetkým. Hlavne si zistit predchadzajucu udrzbu prevodovky a ak je to mozne,tak aj skutocne km! Citovat
Guest Black kitty Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Inak, keď ste kupovali ojazdené ... ako ste si ho skontrolovali, či nie je búrané? Boli ste v servise a až potom vyplatili majteľa, či ste to riskli? Nooo, ja budem ešte dobrý pirát ciest jazdila som naposledy cca pred 5 rokmi a to asi tak, že inštruktor: \"Brzdi ! Brzdiiii ! Hovorím Ti brdzi !!! a brzdil on ale už tento rok by som rada vyrazila na zraz Citovat
xpetrix Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 No jazdenka je v kazdom pripade risk,castokrat aj od rodiny.Ak su podmienky,ci odobrnik po ruke,treba to vyuzit.Ja sa priznam,ze som auto obzeral sam a neda sa vsetko skontrolovat a tiez sa vo vsetkom nevyznam a aj niektore vlastne zasady som porusil.Tak teraz platim za servis Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.