vojtus Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Ahoj. Minulý rok som kúpil 307SW a auto by malo mať alarm. Má tam tlačítko alarm a aj service box píše že obsahuje alarm proti krádeži. No alarm je vypnutý a kontrolka vôbec nebliká, keď stlačím tlačítko nič sa nedeje. Dá sa nejakým spôsobom zapnúť? Celkom by sa mi hodil. Pred mesiacom mi na parkovisku nejaký futbalový fanúšikovia obliali auto červeným vínom a fľašou rozbili čelné sklo, keby bol alarm funkčný, možno už ako ho oblievali by začal húkať a by ich to od ďalšej činnosti odradilo. vopred vďaka za rady Citovat
Marcel00 Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 sice by to pri oblievani vinom nehukalo, ale alarm treba kuknut v konfiguracii vozidla cez diagnostiku PP2000 prip. DiagBox. Urcite sa niekto v okoli NR ozve kto ti s tym helfne a auto napichne na dia... treba ho otestovat a hlavne zistit dovod preco to odpojili. Podla mna robili sarapatu vnutorne priestorove cidla. Priciny su dve, bude alarm aktivovali tieto cidla a su asi chybne, alebo tam lozil nejaky pavuk a majitel nemal na to nervy tak dal cez diag vypnut alarm Citovat
davidekcz Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Tak tak pavouci jsou mrchy :D:D Citovat
vojtus Odesláno 13. červenec 2012 Autor Odesláno 13. červenec 2012 pavúk, brr to mi ani nespomínajte no pri víne by sa alarm asi nespustil, ale popri tom bolo toho určíte viac, a nejaký úder do auta by ten alarm spustiť mohol, rozbite sklo už asi bola čerešnička na torte. No teraz je už zbytočné nad tým lamentovať. S tou diagnostikou som to aj myslel, že to bude tam vypnuté. A len tak ma napadlo, nemá alarm nejakú vlastnú poistku, ktorá by mohla byť vypálená? Citovat
vavo1 Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 ake tlacitko alarmu vlastne stlacas? To v aute sluzi iba na deaktivaciu snimacov pohybu pred zapnutim alarmu.... pre aktivaciu alarmu sluzi iba zamykacie tlacitko na origos kluci Citovat
vojtus Odesláno 15. červenec 2012 Autor Odesláno 15. červenec 2012 no to v aute , skusal som ci bude nejaka reakcia, ale nic Citovat
vavo1 Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 aktivuj alarm dalkovym a potom otvor dvere klucom - hned zistis ci mas alarm funkcny Samotne stlacenie tlacitka v aute nespravi nic - podla prirucky takto vypinas snimace pohybu vnutri vozidla - napriklad ak chces mat otvorene okna pri zapnutom alarmu. Stlacis a do 10 sec musis vystupit z auta a aktivovat alarm. inac pri zapnutom funkcnom alarmu v aute blikaju dve LEDky - zelena a cervena - jedna na tlacitku centralu, druha na tlacitku alarmu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.