lape Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Zdravím.Mám problém se spojením výše zmíněného mobilu a PC.Nejdřív jsem to zkoušel přes bluetooth.Použil jsem Samsung PC studio a mobil Edit.Telefon se zobrazil sice v obou,ale v PC studiu to psalo že ho nemůže detekovat,mobiledit ho sice detekoval,ale pořád ho odpojoval v cca 2sekundových intervalech.Zajímavé je,že Nokii C2 našly oba programy dřív než Samsung a to i přesto,že na Nokii nebylo bluetooth zapnuto.Prostě se Samsungem se nedalo nic dělt,ale to jsem byl ještě v klidu a říkal si,že až se najde USB kabel,tak to bude v pohodě.Dnes se kabel našel,tak jsem to spojil USB kabelem,jenže ouha problém trvá.Samsung PC studio telefon vůbec nenajde,mobil edit ano,ale zase nezobrazuje microSD kartu.Takže momentálně to funguj etak,že při připojení na telefonu označím,aby se to chovalo jako velkokapacitní zařízení a vidím teda zase jen microSD kartu se soubory co jsou v telefonu se dělat nic nedá.Ono k nahrání MP3 a filmů by to i stačilo,ale nemůžu tam dostat hry.Na mé Nokii C2 je stačí jen zkopírovat na kartu a jedouo,tady nefungují,asi to chce přes instalátor aplikací,který je v PC studiu.Ví někdo jak na to?Tolik problémů jen s připojením mobilu jsem nikdy nezažil,ale vždycky jsem měl Nokie.Toto je telefon neteře. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Odinstaluj mobiledit a nainstaluj znovu samsung PC studio, problem je v ovladačích, až toto uděláš restartuj PC i Telefon a zkus to spojit http://www.samsung.com/cz/support/model/GT-S5230LKAXEZ-downloads?isManualDownload=true# [upravil dne 13/7/12 17:47 od Radek Hurvajz] Citovat
lape Odesláno 13. červenec 2012 Autor Odesláno 13. červenec 2012 OK zkusím,ale co jsem tak teď vyčetl na mobilmanii,tak dostat java hry do toho Samsungu je pěkný porod http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=30&t=1078778&hilit=+star+java Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Ono vesměs všechny starší samsungy byli pro hry zamčený a bez odemčení nebo obejítí se tam nedalo nic dostat co se týče her [upravil dne 13/7/12 17:50 od Radek Hurvajz] Citovat
lape Odesláno 13. červenec 2012 Autor Odesláno 13. červenec 2012 Tak nic,je to marné.Klasické PC studio 7 telefon vůbec nenajde přes USB kabel.Stahl jsem nějaké new samsung pc studio a tam to teda telefon najde hned a ukazuje interní i externí paměť,sice to prostředí se mě nelíbí,ale tak aspoň že něco funguje.Akorát ta nemožnost dát tam nějaké hry mou 8mi letou neteř asi nepotěší,ale předpokládám,že to přežije Ale má to teda ten Samsung pěkně na chuja,když nejdou hry nepůjdou ani jiné aplikace. Citovat
lape Odesláno 13. červenec 2012 Autor Odesláno 13. červenec 2012 Tak jsem našel funkční,celkem jednoduché řešení,takže pokud by měl někdo stejný problém tady je návod Právě jsem to odzkoušel a funguje to,akorát mě teď napadlo,že se to nainstaluje do složky aplikace,která je v telefonu a ten má jen 50MB paměti,tak tam možná vznikne menší problém [upravil dne 13.7.2012 07:18 PM od lape] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.