Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Však práve preto som ti to písal, za nové plechy dať 60€/ks + nejaké puklice aby to už nejako vyzeralo a nikdy to nebude ono (407-ma len na samotných plechoch :myslim), skoro za tú cenu máš alu disky. Riešil som to isté pri kúpe mojej 407-mi, ale je to na tebe.

Odesláno
Však práve preto som ti to písal, za nové plechy dať 60€/ks + nejaké puklice aby to už nejako vyzeralo a nikdy to nebude ono (407-ma len na samotných plechoch :myslim), skoro za tú cenu máš alu disky. Riešil som to isté pri kúpe mojej 407-mi, ale je to na tebe.

No len počkaj keď nahodím plecháče a puklice.To uvidíš parádu 16 palcoch.

Na zimu celkom postačia.Ale u vás nieje tolko snehu ako u nás na strednom slovensku a vyššie.Škoda ničiť Alu.

Odesláno

Já kupoval na zimu alu DEZENT RE 6,5x16\" 5x108 ET40. Cena za 4 kusy asi 7400,- Píšou u nich, že jsou určené i do zimních podmínek..Už je mám nasazené v kombinaci s Barum Polaris 3 XL :D

Nejdříve jsem chtěl jít taky do plechů, ale ten rozdíl v ceně už není takový:)

Odesláno

tak ET43,takze su viditelne poskodene od soli coz ma akosi moc nesere kedze po zime ich opieskujem co by som aj chcel za 100eur :D

post-11485-1410962768203_thumb.jpg

[Edited on 25/10/12 09:43 by Fredino]

[Edited on 25/10/12 09:43 by Fredino]

Odesláno

neskusal dufam ze to pasovat bude,teraz si ma troska vystrasil ale podla vsetkeho ked plechach je ET44 tak by to mohlo sediet

[Edited on 25/10/12 18:43 by Fredino]

Odesláno

Tu som ti to už písal z neorigo diskami je to na 407-mu dosť problematické, aspoň čo sa 2.0HDI týka. Preto radšej vyskúšať.

Odesláno

Fredino: keby si cital tie ostatne vlakna, zistis ze neni hlavny problem s ET ale s vnutornym tvarom iba niektorych ALU diskov - t.j. suchaju o brzdice... aj ked by podla ET mali pasovat...

Original ALU ako aj plechove s tymto samozrejme problem nemaju, iba OEM vyrobky ak niesu na dane auto certifikovane vyrobcom...,

Odesláno

tak vyskusane,a vysledok ze tam pichnem este malicek medzi brzdice a koleso :D ufff to mi odlahlo kokos :myslim uz cakat iba na zimne lebo dodavatel ma cas samozrejme :D a teraz ma ukrizujte objednal som Barum Polaris 3 205/60 R16

Odesláno

rozmyslal som preco zimnu sadu nik neriesi diskami z volva, ked som zapol slovensku inzerciu tak som zistil preco :D ja sa mojich 16tok nemozem zbavit za 40 a doma idu po 150 ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...