Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak na moji staré GRD turbo 405 1.8 se vysklytl zvláštní jev,

na 1 a 2 táhne normálně do omezovače a 3,4 a 5 jde plynule zhruba do 2500 tisíce otáček pak jakoby přestane táhnout a zrychluje v cukavém intervalu co by to mohlo být?

Odesláno
trysky,cerpadlo,zmerat konpresiu prekontrolovat trysky,vstrekovacie cerpadlo, diera na vyfuke,zaneseny akatalyzator,tahanie falosneho vzduchu a je tam toho dost...
taky si řikám :(
Odesláno

Ahoj. Mne to tiež tak robilo na mojej 405 1,8 SRDT starší typ. V začiatkoch sa to prejavovalo pri rozbiehaní normálne až nad 2500ot ako keby si mal nitro :-) tak to pridalo, keď si mal nohu na plyne. Neskor až tak, že som stál na voľnobehu na križovatke tak chytal samo zápal a nešlo ani kľúčikom zhasnúť tak som dal 5-ťku a brzda. Chyba bola aspoň u mňa v predhrevu nafty salo falošný vzduch. Tak sa obyšiel predhrev a všetko OK.

Odesláno
Ahoj. Mne to tiež tak robilo na mojej 405 1,8 SRDT starší typ. V začiatkoch sa to prejavovalo pri rozbiehaní normálne až nad 2500ot ako keby si mal nitro :-) tak to pridalo, keď si mal nohu na plyne. Neskor až tak, že som stál na voľnobehu na križovatke tak chytal samo zápal a nešlo ani kľúčikom zhasnúť tak som dal 5-ťku a brzda. Chyba bola aspoň u mňa v predhrevu nafty salo falošný vzduch. Tak sa obyšiel predhrev a všetko OK.

jo je to něco podobného takové zmatene občas se zda že to jede a občas se tomu nechce,kde to mám hledat ten předehřev a kde je palivový filtr u toho auta jestli to nebude ten filtr si řikám taky

Odesláno

Palivový filter máš, keď sa postavíš pred kapotu po pravej strane hneď vedľa baterky. A ten predhrev nafty je po ľavej strane v samom zadu dole taká kocka ku ktorej idú trubky to nájdeš. Lepšie by bolo ak zájdeš niekam na zdvihák lepšie by sa to spravilo. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...