Leito Odesláno 12. červenec 2012 Odesláno 12. červenec 2012 Dobry den mam peugeot 405 1.9sri čko 89rocnik a chcel by som dat z noveho typu palubovku ,, da sa to ? a co vsetko musim vymenit? Dakujem Citovat
Leito Odesláno 12. červenec 2012 Autor Odesláno 12. červenec 2012 ale ja by som skor potreboval schemy zapojenia ze vcom su ine ...Dakujem Citovat
tagorarichard Odesláno 12. červenec 2012 Odesláno 12. červenec 2012 Schema ti moc nepomuze jde o to ze ti treba nebudou sedet konektory a podobne to zapojeni bude zhruba stejne. Treba u xm Sem tam obratili konektory a prehazeli zapojeni Citovat
Leito Odesláno 12. červenec 2012 Autor Odesláno 12. červenec 2012 ja viem ze konektory su ine a preto potrebujem vediet ci len konektory su ine alebo aj zapojenie kabelaze Dakujem za pomoc Citovat
Leito Odesláno 4. srpen 2012 Autor Odesláno 4. srpen 2012 no nakoniec ani calunenie dveri nepasuje nic ,a zapojenie je tam rovnake? Citovat
573v0 Odesláno 4. srpen 2012 Odesláno 4. srpen 2012 Zapojenie čoho? Sťahovačky okien nie je problém vymeniť aj s konektormi prinajhoršom...a iná elektrika sa čalúnenia dverí netýka. Inak ono fyzicky to čalúnenie sedí, len nesedí poloha knoflíkov na zamykanie dverí...pokiaľ ale máš centrál, v ideálnom prípade na diaľkové, tak ti ich netreba. Potom aj madlo dverí je uchytené inak ako na starom modeli ale to sa týka len jedného šróbu a to zas nie je problém vyvŕtať jednu dieru navyše preň... Citovat
KingSpade Odesláno 4. srpen 2012 Odesláno 4. srpen 2012 no..hodně štěstí s přestavbou...a nezapomeň také na středový tunel.. je jiný a to od dost. Citovat
tagorarichard Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 jak uz jsem psal jinde chtel jsem vymenit palubovku a nakonec ze staryho modelu zustal jen motor napravy brzdy a sedacky :D jo a narazniky a MI16 kit Citovat
Leito Odesláno 6. srpen 2012 Autor Odesláno 6. srpen 2012 No j robim uplnu prestavbu auta nedavno som urobil uplnu generalku auta nove valce kruzky piesty ,hlava , napravy a a tad a teraz by som chcel urobit prestavbu interieru ale to sa mi nejak nedary Citovat
Leito Odesláno 6. srpen 2012 Autor Odesláno 6. srpen 2012 Ako elektrika vo dverach ma netrapi len ze mi nic tam nesedy madla nesedia uchyty a este aj packa na otvaranie dvier mi nesedy , no ja daco vymyslim A dakujem za rady Citovat
Leito Odesláno 7. srpen 2012 Autor Odesláno 7. srpen 2012 no mam uz vsetko pripravene , tak uvidime ze ako to pojde dalej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.