Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dneska proběhla výměna pravé poloosy - odstraněn nepříjemný zvuk při zátěži, Rejty ví...

Dále došlo k výměnu zadního dílu výfuku, hluk je o něco menší, ale řekl bych takový vytříbenější. Výfuk se krásně leskne. Koncovky má zamluvený Rejty.

A pocitově se mi zdá, že auto lépe jede (táhne), řekl bych, že je to kombinace obou dvou oprav.

Specifikace oleje do převodovky se pokusím zjistit.

Odesláno

Předtím tam byl:

SAE80W (rada od Oleho, Je to převodový olej do Tatry 815a Pragy V3S). Byl hooodně hustý, takže i pohyb řadící pákou šel dost ztuha.

Teď se tam dal.

Castrol Syntrans Transaxle 75w-90

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno
Možná si pamatuje Aixam z jedné z předchozích fotek z garáže...Dnes jsem přišel pro lvíče a koukám, co to vedle mě stojí...

Na rizeni tohole auta neni treba ridicak. Max rychlost je omezena na 50 km/h a nemuzete s nima na rychlostni silnice a dalnice.

Cena noveho auta cca 10000e coz je celkem palka na nakupni kosik.

Mam jeden dotaz kudy si pak nalil novy olej do prevodovky? Z vrchu tam neni moc mista a kde je eventuelne napusteci otvor?

Zrovna menim cely vyfuk a svetla a tak bych menil i olej v prevodovce. Olej v motoru je uz vymeneny.

Diky moc

[Edited on 3/5/13 15:37 by Buback]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...