Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím ve spolek,

zaujala mě na eBay parkovací kamera za zajímavé peníze (z Číny, jak jinak...) pro montáž bez nutnosti vrtání do 5tých dveří... odkaz

Máte s tím někdo zkušenost? Proč ano/ne ... jak jste řešili montáž parkovací kamery?

Odblok videa bych chtěl udělat podle návodu v tomto vlákně a spínat (resp rozpínat) relátkem po zařazení zpátečky.

[upravil dne 10/7/12 20:59 od blaza3]

Odesláno

ja mám parkovaciu kameru zabudovanú do rámu ŠPZ, používam ju už rok, zatiaľ je o.k. a veľakrát sa mi osvedčila

odblok videa som neriešil, mám rt4 takže ju aktivujem manuálne len keď ju pri cúvaní potrebujem

spínanie som riešil cez svetlo spiatočky, je to jednoduché a bezproblémové:mrk

Odesláno

To co máš v odkaze je pro sedan! Pro swčko dělají jinou, tu mám já na autě, supr věc, pasuje místo lampičky nad spz, určitě doporučuju CCD verzi, obraz je znatelně lepší. Infra diody nepotřebuje (pokud Ti teda fungují couvací světla ;) )

Odesláno

Aha, dík za upozornění...tady taky nepíší že je pro SW, ale na jiné aukci stejný jako SW označují.

Pokud to máš vyzkoušené tak asi není o čem přemýšlet :)

Jen jedna otázka, ten výstup (obraz) z kamery už je otočený?

Odesláno

2 Schreek: Taky jsem tě chtěl požádat o stejnou věc, ale nenašel jsem odvahu :-) Pokud by ti to nevadilo, tak bych se přidal do skupiny :-) V opačném případě chápu, pokud se ti do toho nebude chtít :papa

Odesláno

Kdo by jí chtěl at mi pošle SZ, prostě vám jí objednám, hromadná objednávka se nevyplatí, když mají poštovné zdarma, takže jí prostě objednám a přijde vám to domů... ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...