negrbob Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Tak tak jde mi o to jestli kdyz se odstrani chip a da se to na emise jestli bude vse tak jak ma. A tim padem v tom bude Fapoff opet zcela nevinne Citovat
paliman Odesláno 18. červenec 2012 Autor Odesláno 18. červenec 2012 kdyz to nebude chipnute tak to bude v norme? Dobra otazka, je to dost mozne, no s fapoffom robil tipek tiez poriadky. Citovat
Judes Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 A to kedy ti robil ten típek s tým FAP-om? Keď ho máš už dva roky vyhodení tak s ním veľa narobiť nemohol leda by ti tam nahodil nový . [upravil dne 18/7/12 22:06 od Judes] Citovat
paliman Odesláno 19. červenec 2012 Autor Odesláno 19. červenec 2012 A to kedy ti robil ten típek s tým FAP-om? Keď ho máš už dva roky vyhodení tak s ním veľa narobiť nemohol leda by ti tam nahodil nový . No ved presne nahodil novy...\"FApoff\" [upravil dne 19/7/12 08:13 od paliman] Citovat
Fredino Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 mam to chapat tak ze ked ti straki robil fapoff ze to nepreslo? neverim Citovat
strick Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 rad by som vedel aky je rozdiel medzi fap a origos bez fap...su nejake rozdiely okolo motora , abo sa to tyka len vyfukoveho systemu? Citovat
pastorek Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 Je tam rozdiel hlavne vo výfuku a softvéru riadiacej jednotky. Citovat
grmi Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 Zdarec páni. Pridám aj ja svoj postreh, nakoľko som tiež nedávno absolvoval prvý krát EK s fap-off. Priznám sa, že som tiež mal problém. Hodnoty lietali tak okolo 1,3 - 1,5. Mám to aj chipnuté. myslím, že fap-off bol spravený dobre (žiadna regenerácia po vybratí). Robili ho chlapci z PSA. Tvrdili, že môžem s tým ísť kdekoľvek, ale spravil som dobre, že som šiel na \"istotu\". Inak myslím, že tú moju dymivosť dosť výrazne podporuje zanesený EGR a turbo pred smrťou. Ale to je len môj skromný laický odhad. Čiže sa prikláňam k členom, ktorí tvrdia, že fap-off nie je priamou príčinou zvýšenej dymivosti. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.