dzin Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 kto mi poradi kde sa nachadza elektronicka regulacia ventilatora na peugeot 306 kombi 1,9 TD 98 to je ten vypinac normalne ako si zapinam ventilator lebo som pisal ze mi nejak blbne ventilator sa zapne kedy chce aj po 10 minutach tak sa chcem nejak dopatrat ktej regulacii otacok ale neviem kde sa nachadza Citovat
miroja Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 Regulacia ventilatora je na samotnom ventilatore. Su tu niekde aj fotky, verim, ze najdes, myslim, ze aj v sekcii 406-tiek. EDIT: V stredovom paneli palubovky je len ovladanie, ako som pisal, regulacia je pri ventilatore. Takto to vyzera v mojom ovladaci ventilatora (ziadna elektronika, iba par SMD odporov...): [Edited on 10/7/12 10:23 by miroja] Citovat
Fon Bobek Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 Jestli máš klimatizaci, může to dělat právě řidicí jednotka klimatizace. Pod kastlíkem spolujezdce je umístěn ventilátor. Jak ho demontuješ, je tam takový hliníkový chladič a zespodu je zalitá elektonika. Mně se taky ventilátor spouštěl jako chtěl. Po výměně této části (z vrakáče za 1000kč) mi ventilátor opět pracuje jak má. Ve středovém paneli nic nenajdeš Jo demontáž ventilátoru je tady na foru někde nafocená jinač knižní manuál http://www.uloz.to/xgnPbZk/fon-bobek-manual-306-pdf [upravil dne 11/7/12 16:31 od Fon Bobek] Citovat
vavoj Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 jestli se mohu vnutit tento kus mam doma a je k dispozici auto mělo plynulou regulaci otáčení ventilátoru a klimu ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.