Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 GTi-6, alebo postupný vývoj z ulice na trať

Recommended Posts

Odesláno

Ďakujem ;)

Mizlerku, ani by sem nepovidal, ono to takto vypadá na fotkách ale myslím, že sa tí kola temu hoďá, je to pěkné ked je to komplet černé ;)

Uvažujem, že aj brzdové strmene pújdú na černo, namísto červenej, kterú sem chcel najprv ;)

Stano, lákavé, ale nikdy predtým sem slalom nejel, nemám na to ani pneu. By ste sa mi smíli všeci :D

Ale né, nechcem ho trápit, mám ho na mazlení, né na preteky

Odesláno

Trošku si tu upgradnem \"servisnú knižku\" :)

153 400

-Čistenie motora prípravkom (http://www.pro-tec-slovakia.sk/produkty,engine_flush)

-Výmena olej TOTAL 5W40 + filter

-Vyčistenie vzduhového filtra + škrtiacej klapky

-Oprava uchytenie bočných prahov (chýbal nit, šrób, nedoliehal)

-Konečne prezuté na letné pneu (takmer som zabudol, aké sú tiché a prilnavé, ňu ňu ňu)

-vyváženie diskov

-nové stierače

samozrejmosťou bolo ručné umytie.

nezaobídeme sa bez fotiek:

čumák

IMAG1893-1-Hagrid.jpg

zadeček

IMAG1887-1-Hagrid-Smoke.jpg

búček :D

IMAG1896-Hagrid.jpg

okrem iného sme sa stretli a požvanili v Trnave s pipistrelom, ktorý sa bojí zošliapnuť plynový pedál, fajčí petry na ktoré nie je lakomý, lepí si nejaké nápisy po aute, ktoré sa mu aj tak zošúchávajú a inak príjemný človek :papa:D

EDIT: málem bych zapoměl, majú tu takúto pěknú 205. Neni to síce GTi ale na také poježdeníčko a treba dochádzaní do práce by sem ju bral hned ;)

IMAG1881-Hagrid.jpg

[upravil dne 9/4/13 00:08 od Ivkopivko12tka]

Odesláno

mimochodem, vícej ludí sa vyjadrilo v zmysle, že by sa mu hodil nejaký vejfuk.

Chcel by sem neco decentné, co kvalitne podporí chraplavý zvuk motoru pri zešlápnutí plynu, neprdí to jak lacné vytúnené hondy 1.4, ale zase aby mi z teho nešla prasknút hlava (dálnica, dlhá jízda).

V tejto \"problematike\" sa nevyznám, nakolko sem neměl nikdy ambície neco túňit, tak ocením pár rad alebo tipú ;-)

Odesláno
a kolik do toho chceš vrazit? :)

povedzme, že sa neorientujem na cenu.

Nejde mi o výkon, ani o to aby byl videt kanál v zadu, ide mi o decentný vhodný pěkný výfuk, který doplní zvouček motoru :)

EDIT: možno stačí aj koncovka, fakt nevím.

[upravil dne 13/4/13 12:30 od Ivkopivko12tka]

Odesláno

No, zatím co ste sa stretali na severe, my sme též nezahálali.

Facebookovic Toníčci už videli, ale proč né.

Z lava - Citrón saxo VTS, Stano 306gti6, Ivkopivko, Rišo Driv3rko a Braňo branislav89 :)

IMAG2034-1-Film.jpg

IMAG2036-1-Smoke.jpg

2xGTi-6

IMAG2039-1-Film.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahojte, dostal sem dnes zaujímavú ponuku na ladený výfuk od člena 306gti Stana.

Ide o jeho bývalý kúsek, od firmy AMA.

Má odmeraných na brzde +14 kobyl, vyrábaný pre motor XU10J4RS v sérii a ked sa mu šlápne na krk, tak je to rachot jak sa patrí.

http://auto.bazos.sk/inzerat/24593885/zakazkovy-nerezovy-vyfuk-na-Peugeot-306-Citroen-xsara.php

12843299.jpg

12843296.jpg

12843287.jpg

Jelikož už sa dluhší dobu zaujímám o nejaký ten kanálek namísto decentnej série, ocenil by sem pár názorú od nekoho, kdo by k temu vedel neco povidat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...