Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Coupé by Míza - OFICIÁLNÍ KONEC

Recommended Posts

Odesláno

aha, tak takhle to je, ale to musí být teda hodně dobrý čalouník... :potlesk

Taky bych takového potřeboval :D

Odesláno

volant nebude, to se mi nelíbí dvou barevný a střed s okolkem bude v barvě broušenýho titanu... jinak spodek palubky je barvanej profesionálně a velice doporučuji www.peceokuzi.cz ... týpka znám a nikde jindy bych si nenechal nic opravit či obarvit...

no a střed je čalouněnej do koženky, kterou mám taky obarvenou, protože tenhle odstín co mám sedačky asi ani neexistuje :D

Odesláno

Můžu se jen zeptat ? Dělají i přečalounění sedaček ? Výměnu potahu za druhý ?

Odesláno

No právě, že nemám v kůži , tak bych je chtěl, vzadu je mám ale přední jsem nějak nestihl :D Mám i přední kožené ,ale ty mi do auta nepasují... tak, že by opravili kůži na těch co mi do auta nejdou a nasadili je na ty co do auta jdou ... :D je to složitý :D ale jen se ptám, jestli by to šlo ;)

Odesláno

hele osobně nedoporučuju stahovat a nandávat celou kůži... je to voser a nikdy to nedáš tak jak budeš potřebovat... ty jsi sehnal vlastně ty el. vid a na starej model je to elektrikařina... možná bych věděl o novejch, ale manuálních... černá kůže... plánoval jsem je aby ušetřil nějaký kg váhy, ale nakonec jsem moc zhýčkanej a chci sedáky z RCZ :D

Odesláno

to je krása.......

nemůžeš mi hodit do SZ cenu nakolik výjde to obarvení + kůže obarvená?.. chtěl bych něco podobného spáchat do kabria.. dík

Odesláno

tak to bych bral, ty černé manuální sedačky, jen potřebuji sedačky s kůží z modelu po facu, ty co máš ty ale v černé, ale to ty víš ;) A jestli by byli, tak napiš a domluvíme se, já na to nespěchám, ale už mě to trochu štve jezdit s předními sedačkami jinými než zadními :D

Jinak pěkný interiér, ale nebude ten kufr už trochu moc ? ta světlá kůže mi tam nějak neladí, já bych to hodil celé do černé kůže, ale pak to zase splyne, to je těžké rozhodování, naštěstí to není moje věc :D A ještě dotaz, ty sloupky a další jednoduché věci si děláš sám, nebo to dáváš někomu jako ten tunel ? :myslim

A co se týče těch detailů tak to tleskám, máš fakt smysl pro detail :potlesk

Odesláno

všechno jsem zatím potahoval sám :) jediný z čeho mám strach bude ta stropnice :D jinak kufr ladit bude :) neboj... boky pujdou do černý a hudba pujde do kremový, stím, že uvidíme jak podlaha ;)

Odesláno

Tak to potom jo, když hudba půjde taky do krémový tak to beru ;) To už pak ladit bude :)

A jestli se tě můžu ještě zeptat, to je nějaká kůže na folii, nebo tak něco ? Protože jsem v kufru viděl odlamovací nožík... a už jsem někde i o kožené fólii slyšel, tak se jen ptám.... a nebo si vážně tak dobrej a umíš potahovat sám jako čalouník ? Jestli jo tak to :potlesk ,já bych na to nervy neměl :D ale vypadá to luxusně, hlavně ty sloupky a ta stropnice až bude, tak pak hoď fotku, to jsem nejvíce zvědavej jak to bude vypadat .... :)

Odesláno

nožíkem jsem zařezával záhyby aby to sedělo, ono to tou koženkou jakoby vybude, protože jí zahneš i za to aby to bylo vyšponovaný... stropu se bojim no :D jde hlavně o vyndání... to bude voser aby se to pak spasovalo a ještě když mám šíbr..

Odesláno

No vyndat tu stropnici bez toho aby se nepoškodila bude celkem dost složitý a ještě když máš šibr tak tím tuplem...

Jinak tu koženku ale musíš nějak lepit na ten koberec ne ? To přece nemůže jen tak držet ? Myslím teď u toho víka kufru....:myslim

Vůbec nechápu jak to děláš, chtěl bych si to taky udělat do kůže, ale nevím jestli na to mám, tak proto se tě ptám, jak to děláš :D

Když tak nějaký návod by neuškodil :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...