Wext Odesláno 30. červen 2014 Odesláno 30. červen 2014 aha, tak takhle to je, ale to musí být teda hodně dobrý čalouník... Taky bych takového potřeboval
Mizlerek007 Odesláno 30. červen 2014 Autor Odesláno 30. červen 2014 volant nebude, to se mi nelíbí dvou barevný a střed s okolkem bude v barvě broušenýho titanu... jinak spodek palubky je barvanej profesionálně a velice doporučuji www.peceokuzi.cz ... týpka znám a nikde jindy bych si nenechal nic opravit či obarvit... no a střed je čalouněnej do koženky, kterou mám taky obarvenou, protože tenhle odstín co mám sedačky asi ani neexistuje
Wext Odesláno 1. červenec 2014 Odesláno 1. červenec 2014 Můžu se jen zeptat ? Dělají i přečalounění sedaček ? Výměnu potahu za druhý ?
Mizlerek007 Odesláno 1. červenec 2014 Autor Odesláno 1. červenec 2014 jj pokud máš ale kůži, tak bude lepší jí opravit a obarvit
Wext Odesláno 1. červenec 2014 Odesláno 1. červenec 2014 No právě, že nemám v kůži , tak bych je chtěl, vzadu je mám ale přední jsem nějak nestihl Mám i přední kožené ,ale ty mi do auta nepasují... tak, že by opravili kůži na těch co mi do auta nejdou a nasadili je na ty co do auta jdou ... je to složitý ale jen se ptám, jestli by to šlo
Mizlerek007 Odesláno 1. červenec 2014 Autor Odesláno 1. červenec 2014 hele osobně nedoporučuju stahovat a nandávat celou kůži... je to voser a nikdy to nedáš tak jak budeš potřebovat... ty jsi sehnal vlastně ty el. vid a na starej model je to elektrikařina... možná bych věděl o novejch, ale manuálních... černá kůže... plánoval jsem je aby ušetřil nějaký kg váhy, ale nakonec jsem moc zhýčkanej a chci sedáky z RCZ
Mizlerek007 Odesláno 1. červenec 2014 Autor Odesláno 1. červenec 2014 tak dneska přibyli sloupky potažené do černé kůže, zítra chci vykoumat stropnici a tu pak taky potáhnout do černé kůže...
Mizlerek007 Odesláno 1. červenec 2014 Autor Odesláno 1. červenec 2014 začal jsem i kufrem... zítra jdou dolu boční koberce a pujdou do černé kůže a pak malý upgrade hudby...
Mizlerek007 Odesláno 1. červenec 2014 Autor Odesláno 1. červenec 2014 a zase nějaký to lakování drobností zlaté uchycení pásů...
222johny222 Odesláno 1. červenec 2014 Odesláno 1. červenec 2014 ty seš hračička máš to fakt vymazlený
wojtěch Odesláno 2. červenec 2014 Odesláno 2. červenec 2014 to je krása....... nemůžeš mi hodit do SZ cenu nakolik výjde to obarvení + kůže obarvená?.. chtěl bych něco podobného spáchat do kabria.. dík
Wext Odesláno 2. červenec 2014 Odesláno 2. červenec 2014 tak to bych bral, ty černé manuální sedačky, jen potřebuji sedačky s kůží z modelu po facu, ty co máš ty ale v černé, ale to ty víš A jestli by byli, tak napiš a domluvíme se, já na to nespěchám, ale už mě to trochu štve jezdit s předními sedačkami jinými než zadními Jinak pěkný interiér, ale nebude ten kufr už trochu moc ? ta světlá kůže mi tam nějak neladí, já bych to hodil celé do černé kůže, ale pak to zase splyne, to je těžké rozhodování, naštěstí to není moje věc A ještě dotaz, ty sloupky a další jednoduché věci si děláš sám, nebo to dáváš někomu jako ten tunel ? A co se týče těch detailů tak to tleskám, máš fakt smysl pro detail
Mizlerek007 Odesláno 2. červenec 2014 Autor Odesláno 2. červenec 2014 všechno jsem zatím potahoval sám jediný z čeho mám strach bude ta stropnice jinak kufr ladit bude neboj... boky pujdou do černý a hudba pujde do kremový, stím, že uvidíme jak podlaha
Wext Odesláno 3. červenec 2014 Odesláno 3. červenec 2014 Tak to potom jo, když hudba půjde taky do krémový tak to beru To už pak ladit bude A jestli se tě můžu ještě zeptat, to je nějaká kůže na folii, nebo tak něco ? Protože jsem v kufru viděl odlamovací nožík... a už jsem někde i o kožené fólii slyšel, tak se jen ptám.... a nebo si vážně tak dobrej a umíš potahovat sám jako čalouník ? Jestli jo tak to ,já bych na to nervy neměl ale vypadá to luxusně, hlavně ty sloupky a ta stropnice až bude, tak pak hoď fotku, to jsem nejvíce zvědavej jak to bude vypadat ....
Mizlerek007 Odesláno 3. červenec 2014 Autor Odesláno 3. červenec 2014 nožíkem jsem zařezával záhyby aby to sedělo, ono to tou koženkou jakoby vybude, protože jí zahneš i za to aby to bylo vyšponovaný... stropu se bojim no jde hlavně o vyndání... to bude voser aby se to pak spasovalo a ještě když mám šíbr..
Mizlerek007 Odesláno 3. červenec 2014 Autor Odesláno 3. červenec 2014 no včera jsem dodělal dekl kufru a ještě dělám takový malý projektík tak to snad dneska dám do kupy ... [upravil dne 3/7/14 11:50 od Mizlerek007]
Wext Odesláno 3. červenec 2014 Odesláno 3. červenec 2014 No vyndat tu stropnici bez toho aby se nepoškodila bude celkem dost složitý a ještě když máš šibr tak tím tuplem... Jinak tu koženku ale musíš nějak lepit na ten koberec ne ? To přece nemůže jen tak držet ? Myslím teď u toho víka kufru.... Vůbec nechápu jak to děláš, chtěl bych si to taky udělat do kůže, ale nevím jestli na to mám, tak proto se tě ptám, jak to děláš Když tak nějaký návod by neuškodil
Recommended Posts