Mizlerek007 Odesláno 15. červen 2015 Autor Odesláno 15. červen 2015 tak v neděli jsem měl milou návštěvu jinak auto zatím stojí, dávám do kupy šrouby a čekám až budou všechny nachromovaný abych mohl složit motor..
Mizlerek007 Odesláno 27. červen 2015 Autor Odesláno 27. červen 2015 rok 2017 se kvapem blíží, tak jsem se do toho pomalu pustil... leští se a leští
John Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 Miza: je vidět, že se opravdu nudíš... ale chválím.
Mizlerek007 Odesláno 27. červen 2015 Autor Odesláno 27. červen 2015 jo kámo kdybych se nudil, tak už to je snad hotoví mám všeho nad hlavu, dneska jsem se na hodku urval, tak jsem začal dělat na hadicích...
Mizlerek007 Odesláno 30. červen 2015 Autor Odesláno 30. červen 2015 tak se snad po dlouhé době usmálo štěstí (ťuk ťuk) a dnes jsem dal výpověd v zaměstnání kde už 4 měsíce nemám výplatu a zítra nastupuji do nového, lepe placeného a o dost zodpovědnějšího, tak to snad ustojím a vše pujde tak jak má, takže tenhle rok bych eventuelně mohl zprovoznit a řádně dokončit coupé, nechci to tvrdit na tuty, uvidíme jak moc budu vytíženej, takže sezonu 2016 určitě pojedem s pořádnou várkou novinek a nebojím se říct s něčím co na scéně ještě nikdo nemá... takže snad vše pujde podle plánu.... držte palce (ťuk ťuk ťuk)
Guest deaddream Odesláno 1. červenec 2015 Odesláno 1. červenec 2015 tak mne stojí auto u mechanika,sem kupil 406 coupe a teda dom sem dojel , mam to už na značkách ,ale to auto byl chudák a majitel sa iba vozil udržba uplne odflakla,kopec dilu po smrti tak cena oprav sa už bliži k cene porizovací
Mizlerek007 Odesláno 5. září 2015 Autor Odesláno 5. září 2015 ...tak se opět hlásím... auto stálé mám a stále sním počítám jediný co jsem za dva měsíce stihnu bylo to, že jsem vyleštil další hadice na klimu :D jinak jsem sehnal face nárazník, v týdnu, vezu konečně ten interier čalouníkovi a startér s altíkem na rozebrání a repas... není vůbec na nic čas, takže bych chtěl do zimy alespon nastartovat takže uvidíme... hážu foto snad tý nejdelší hadice co v autě je :D
JVT Odesláno 5. září 2015 Odesláno 5. září 2015 Mizlerek007 Pokud uděláš všechno v takovém vzhledu jako ty trubky tak to budeš muset schovat pod skleněný poklop. Na silnici by to bylo škoda. Náhodou foukne vítr zvedne prach a co potom. A to nemluvím o dešti.
Mizlerek007 Odesláno 5. září 2015 Autor Odesláno 5. září 2015 (upraveno) hele pasta je rovnou i konzervační, takže by to mělo vydržet bez problémů, leštěj tím i vejfuky na motorky... jinak auto bude čistě srazovka, tudíš nikdy v dešti nepojede a to jsem říkal že budu koukat i na předpovědi aby mě to nechytlo po cestě PS: dkyž už jsem se do toho takhle pustil, tak to bude už uplná uchylárna... jak říkám, klíž se zadaří a fakt to dodělám, tak už to z domu nikdy nepujde a jestli mě to přestane někdy bavit, tak to zamknu do stodoly a hotovo... Upraveno 5. září 2015 uživatelem Mizlerek007
Wext Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 A já doufal, že to za dva roky prodáš, až tě to přestane bavit a ty to zamkneš do stodoly ? no to snad ne, leda že by jsi s tím prodal i tu stodolu
John Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Wext: coupe s V6 se neprodává.... pokud člověk má rozum lepšího puga už nekoupíš...
Mizlerek007 Odesláno 6. září 2015 Autor Odesláno 6. září 2015 ale nejde tak o to že lepšího nekoupíš... žádný zázrak to není, ale jde spíš o ty investice... mám v tom ted 200tis a hele jak to stojí počítám ještě max se 100tis a konečná, na autě je všechno nový, takže už snad ani nic měnit nejde... ale udělám vše pro to aby to jelo
cechic Odesláno 8. září 2015 Odesláno 8. září 2015 ty to vážně šudláš v tom plechovým přístřešku na hlíně?
Mizlerek007 Odesláno 8. září 2015 Autor Odesláno 8. září 2015 tak je doma, zítra na vaření a snad to bude podle mích představ
John Odesláno 9. září 2015 Odesláno 9. září 2015 Jak jsem psal na FB snad to stihneš do sezóny 2017 Jinak za mě stejně před face nárazník je pro mě hezčí a sedí tam víc. Ale vím,že tobě se líbí víc ta "roztahnutá papula"
Mizlerek007 Odesláno 9. září 2015 Autor Odesláno 9. září 2015 (upraveno) Kecy... už vidím jak to dám do kupy a bude ho shánět kazdej a kopírovat to Upraveno 9. září 2015 uživatelem Mizlerek007
John Odesláno 9. září 2015 Odesláno 9. září 2015 Můžeš si bejt jistej, že já určo ne. Kdyby se mi líbil face tak už ho mám na autě dávno.
Recommended Posts