Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Coupé by Míza - OFICIÁLNÍ KONEC

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak se snad po dlouhé době usmálo štěstí (ťuk ťuk) a dnes jsem dal výpověd v zaměstnání kde už 4 měsíce nemám výplatu a zítra nastupuji do nového, lepe placeného a o dost zodpovědnějšího, tak to snad ustojím a vše pujde tak jak má, takže tenhle rok bych eventuelně mohl zprovoznit a řádně dokončit coupé, nechci to tvrdit na tuty, uvidíme jak moc budu vytíženej, takže sezonu 2016 určitě pojedem s pořádnou várkou novinek a nebojím se říct s něčím co na scéně ještě nikdo nemá... takže snad vše pujde podle plánu....

držte palce

(ťuk ťuk ťuk)

Guest deaddream
Odesláno

tak mne stojí auto u mechanika,sem kupil  406 coupe a teda dom sem dojel ,

mam to už na značkách ,ale to auto byl chudák a majitel sa iba vozil udržba uplne odflakla,kopec dilu po smrti 

tak cena oprav sa  už bliži k cene porizovací 

• O 2 měsíce později...
Odesláno

...tak se opět hlásím...

auto stálé mám a stále sním počítám :D jediný co jsem za dva měsíce stihnu bylo to, že jsem vyleštil další hadice na klimu :D :D

jinak jsem sehnal face nárazník, v týdnu, vezu konečně ten interier čalouníkovi a startér s altíkem na rozebrání a repas... není vůbec na nic čas, takže bych chtěl do zimy alespon nastartovat :D takže uvidíme...

hážu foto snad tý nejdelší hadice co v autě je :D :D 

post-21322-0-37253000-1441460465_thumb.j

post-21322-0-79338300-1441460490_thumb.j

Odesláno

Mizlerek007

Pokud uděláš všechno v takovém vzhledu jako ty trubky tak to budeš muset schovat pod skleněný poklop. :myslim Na silnici by to bylo škoda. Náhodou foukne vítr zvedne prach a co potom. A to nemluvím o dešti.   :super  

Odesláno (upraveno)

hele pasta je rovnou i konzervační, takže by to mělo vydržet bez problémů, leštěj tím i vejfuky na motorky... jinak auto bude čistě srazovka, tudíš nikdy v dešti nepojede :D a to jsem říkal že budu koukat i na předpovědi aby mě to nechytlo po cestě :D

PS: dkyž už jsem se do toho takhle pustil, tak to bude už uplná uchylárna... jak říkám, klíž se zadaří a fakt to dodělám, tak už to z domu nikdy nepujde a jestli mě to přestane někdy bavit, tak to zamknu do stodoly a hotovo...

Upraveno uživatelem Mizlerek007
Odesláno

A já doufal, že to za dva roky prodáš, až tě to přestane bavit :D a ty to zamkneš do stodoly ? :D no to snad ne, leda že by jsi s tím prodal i tu stodolu :D

Odesláno

ale nejde tak o to že lepšího nekoupíš... žádný zázrak to není, ale jde spíš o ty investice... mám v tom ted 200tis a hele jak to stojí :D počítám ještě max se 100tis a konečná, na autě je všechno nový, takže už snad ani nic měnit nejde... ale udělám vše pro to aby to jelo :D

Odesláno

Jak jsem psal na FB snad to stihneš do sezóny 2017 :D Jinak za mě stejně před face nárazník je pro mě hezčí a sedí tam víc. Ale vím,že tobě se líbí víc ta "roztahnutá papula" 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...