Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Coupé by Míza - OFICIÁLNÍ KONEC

Recommended Posts

Odesláno

jj je to gumou bohužel... kola jsou jinak srovnaný na milimetr... bohužel jsem koupil jetý gumy a jsou k hovnu, takže na to seru a koupím nový a bude po starostech...

Odesláno

já disky nechával rovnat a když jsme ho dali na vyvažovačku tak ukazoval samotnej cca 5 a 10g... dala se guma a takováhle prasárna no...taky mě to sere ale ted bohužel 12tis na gumy nemám

Odesláno

děkuji... ani jsem s ničím nepočítal... hlavně byla veliká konkurence, a spoooustu lidí... takže 3tí místo je pro mě velký uspěch... do dalšího kola chci stihnout udělat tu stropnici a potáhnout zbytek do kůže + nějakou decentní hudbu...

Odesláno

Jojo, viděl jsem na fotkách z relaxu, že tam byla 206 s dobrou hudbou od alpine ;) a jinak hodně štěstí s tou stropnicí ;)

Odesláno

jaxe to projevuje? ja zatim na podvozku coupe nemenil vubec nic, auto je uplne zticha, nic nemlati neboucha, v servisu i na STK rekli, ze je vse v poradku, ale az to prijde, jak to poznam?

Odesláno

při akceleraci ti to bouchne u spolujezdcova kola, a poznáš to tak, že když auto stojí se zařazenou rychlostí a ty se o něj zepředu pořádně opřeš tak se hne motor

• O 2 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...