Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chalani dnes som nadvihol len tak na rýchlo auto na hever že čo sa tam zase povolilo zospodu trasiem kolesom a trasie sa dosť pozeram čo je povolené a je to poloos behá to dopredu dozadu nie hore dole vlastne ide do prevodovky a von a ešte som si všimol že predné 2 silentbloky su uvolnené tam sa to tiež hýbalo chcem sa spitať či su zle silentbloky popripade iba uvolnené alebo je zlá poloos ale no neviem čo tam môže byť zlé keďže to je iba železo a nemá tam byť čo uvolnené pravdepodobne...inak minule sa mi ešte ta poloos vytiahla normalne že som tam videl také 3srandy kde sa ta poloos nasuvala neviem to bližšie popisať ... to sa má vytahovať či nie ? Ďakujem moc

Odesláno

No pekne si tie srandy popísal, že som nepochopil ani v ktorých miestach sa ti to hýbe.

Pravdepodobne už zlý spodný guľový čap. Ten drží náboj na svojom mieste. Nebúcha ti predná náprava? Nevybruje ti náprava pri brzdení?

Mohlo by to byť ak rozflákané ložisko. Aká veľká vôla tam asi je? Koľko mm? koleso ti nehučí pri jazde?

Odesláno

tie srandy sa ospravedlnujem proste že celá poloos je toto http://www.autodielyshop.sk/autodielyshop/eshop/21-1-Peugeot/3340-3-ramena-poloosy-riadenie-lozisk/5/17184-Peugeot-206-poloos-1-9D-Lava a presne takto sa mi to vytahujé celkom lahko že či to nemá isť tažše lebo sa to hýbe tak ako som popisal...naprava búcha len fakt neviem prečo lebo aj keď som vymenil čapy tak to neprestalo kolko mm ? nooo neviem presne ale fakt to je dosť isto viac 5mm v bližkej dobe budem museť zhodiť ramená a pozrieť sa nato čo tam je zlé len ak to bude ta poloos tak bol by som najradšej kebyže ju už mám v ruke...ale asi to ona nebude

Odesláno

A ten spodný gulák čo je na ramene je dobre dotiahnutý? Ten si kontroloval? Držia ho tri šróby, potom ešte kukni predný šrób na ramene a zadné šróby na ramene.

Len tak mimochodom, utiahnutie poloosi v náboji si kontroloval tiež?

Odesláno

však to že nič som nekontroloval lebo som bol v novom resp. v čistom tak len tak naoko som to pozrel zajtra sa nato vrhnem či to je dobre dotiahnuté a ešte sa chcem spitať ako sa dotahuje ten šrób na ramene kde su predne silentbloky tie 2ks. a cezne ide 1šób lebo keď dotahujem tak z druhej strany sa točí a nede tam dať ani klúč

Odesláno

ten 2 obrazok o tom ja hovorím len na obrazku to neni vidieť ta druhá strana toho šróbu tam je matka ?

4popis mi potvrdil že sa poloos tam je len tak navolno a ide lahko vytiahnuť...

Odesláno

Mal by tam byť pevný závit, neviem či navarená matka alebo iba diera so závitom.

No nehaj tak, uvidíš zajtra, keď sa na to kukneš, ale podľa mňa budeš mať povolenú poloos na náboji. je tam tuším matka na 32 kľúč, ale to nie som si istý.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...