ValerX Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 Zdravim, chcem sa opytat v akej polohe mate spojkovy pedal oproti brzdovemu na svojich 106-kach. Mne menili spojkove lanko s automatickym nastavenim, ale pedal mam teraz asi o cca 2,5cm nizsie ako je brzdovy pedal. Je to normalne aby bol spojkovy pedal nizsie oproti brzdovemu. Chcem sa opytat ostatnych ci maju pedal v takejto pozicii aj na svojich autach, lebo mam teraz taky divny pocit pri stlacani pedalu. Dakujem. Citovat
peter23p Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 o kousek výš nez brzda, co jsem koukal má to tak vetšina 106 a sax Citovat
booriiss Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 došteluješ na lanku...zrovna dnes jsem to dělal 10\"a13\" klíček ;-) Citovat
peter23p Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 no na samostavícím lanku štelovací šroub není, na normálním lanku není problém doštelovat jak píšeš. Citovat
booriiss Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Tak to jsem ještě neviděl..... Jinak jsem zastánce toho, že v jednoduchosti je síla;) tak hodně zdaru! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.