Chip Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Nevíte nekdo jestli je střecha přivařená nebo přilepená k A-sloupkům(u čelního skla) mě to praská a loupe se mi tam lak, tak nevim jestli to mam zavařit nebo co s tim??????? jestli tam není potřeba pružnější spojení nez sváry?????? [upravil dne 27/6/05 Chip] Citovat
Medvěd Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Obávám se, že budeš mít podobnej problém jako já - totiž koupil jsem svařenec ze dvou aut a řez mám vedený pod nohama podlahou a právě ve sloupcích, kde se mi též loupe lak. Ale kluci v servisu tvrdili, že to zas tak šílený není - takže výhledově, až budou korunky, koupím nějakou hezkou přestavbu (nebo tohle půjde časem do světa). Resumé POKUD TI JEN PRASKÁ LAK, NEŘEŠ TO A BUĎ JEŠTĚ CHVILKU V KLIDU Citovat
Chip Odesláno 31. květen 2005 Autor Odesláno 31. květen 2005 Ok díky za uklidnění-doufal jsem v podobmou odpověd;) Citovat
Chip Odesláno 27. červen 2005 Autor Odesláno 27. červen 2005 tak už je to zavařeno, auto bylo bouraný a jen srovnaný (nesvařovaný) a tak praskalo a mělo zvlněnou střechu dohnanou kytem. Ted už je místo zvlněný střechy střešní okno. (docela snadný) takže ještě jednou díky Medvěde za ochotu.: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.