Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Daj vediet ako si dopadol. Zajtr pojdem okolo tak Ta mozem prist pochvalit :D:papa
kedy pôjdeš? Plniť pôjdem dať okolo 15:00 a potom prídem až večer domov, ale pred tou pätnástou by som mal byť doma.
Odesláno

Ná a o šiestej de pójdeme na kávu? U nás sa ešte teda bude spať (ako ja budem hore, môžem dobehnúť s termoskou kávy;) deti budú spinkať) a kaviarne sú ešte zavrené. Ozvy sa teda na večer kedy pôjdeš a ak budem doma alebo poblíž tak sa dajako stretneme.

Odesláno

Už som teda naplnený, ale nejak sa mi to nezdá, že je to ok. Zo začiatku chladí parádne a postupne ako keby to ubúda, ale chladí. Takto mi pred tým tuším nechladila. Aj trubka z kompresora je zo začiatku úplne studená, ale potom už nie je až tak studená. Kompresor aj sahary idú aj vtedy keď to chladí tak ležérne. Že by bol už v prdeli kompresor? Množstvo chladiva by na to malo tiež takýto vpliv? V staršom vlákne som sa dočítal, že by tam malo byť 675g +/- 25g

Chladiva je dosť, takže to vylučujem, peľový filter j e tiež nový (no už zánovný). Ešte ma napadlo či by to nemohol byť zanesený chladič klimatizácie. Ten neviem v akom je stave.

[upravil dne 26/7/12 20:53 od marko306]

Odesláno

Kompresor je variabilný-má premenlivý výkon. To môže spôsobovať tie zmeny ktoré popisuješ.Nabehne na plný výkon a po dosiahnutí potrebného tlaku začne regulovať výkon Podľa potreby.U tohto typu kompresora nieje možné merať množstvo chladiva podľa výstupného tlaku kompresora.Udržuje tlak neustále v určitých hodnotách.

Odesláno

Zasahuje ten ventil do okruhu chladiaceho média? Ako či chladivo unikne ak by som ho menil. A čo stojí asi ten ventil?

A kde sa nachádza?

[upravil dne 26/7/12 22:24 od marko306]

Odesláno

Keďže reguluje tlak chladiva,je s ním v priamom kontakte.Nejedná sa o elektronickú súčiastku, je to mechanické.Nachádza sa na kompresore.Mal by byť pod takou veľkou skrutkou vyzerajúcou ako záslepka.Skús pohľadať na nete kompresor Sanden SD7V16.

Odesláno

To je on.Je to 7 piestový kompresor s variabilný obsahom (varible displacement).Má objem 160ccm.Rozobraté som to ešte nemal,ale keď budeš hľadať nájdeš potrebné info.

Odesláno

Asi už nato kašlem, zas kúpiť ventil, zas plniť, 30éčíek tam, 30 tam. Uvidím čo mi to bude robiť po dlhšej dobe. Zaspomínam si na staré časy, keď som mal ešte fáčko bez klími a hotovo. Ďakujem Biondi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...