marko306 Odesláno 14. červenec 2012 Autor Odesláno 14. červenec 2012 Takže týmto chcem poďakovať dusanovi2 za zakúpenie a aj dovoz trubky klímatizácie. Ráno som si ju vyzvihol a hneď som si ju aj namontoval. V pondelok idem dať naplniť klímu, tak dúfam, že budem zas klimovať Inak s Dušanom sme aj trošku pokecali (taký minizraz) Aký koľvek obchod môžem cez tohto člena iba odporučiť. Díky Dušan Citovat
xpetrix Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 Potvrdzujem Tvoje slova na Dusanovu adresu Citovat
dusan2 Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 No o obchodoch sa velmi neda hovorit :D:D. Neprihodil sam si na to ani pol eura. :D:D Ale rad som pomohol no problem. Uz aj funguje ? Citovat
marko306 Odesláno 19. červenec 2012 Autor Odesláno 19. červenec 2012 Ešte nie, zistili mi netesnosť. Tak som znovu rozoberal a na druhých hadiciach čo idú z výparníku som našiel jedno rozsušené tesnenie do chladiča a druhé v kompresore bolo na dve časti. V piatok mi príde zvyšné tesnenie do chladiča v kompresore mám už vymenené. Na tú trubku som už mal vtedy doma nové, ale nenapadlo ma skontrolovať aj tie zvyšné. V pondelok idem znovu na naplnenie, tak uvidím. Až to nepôjde tak asi drbem už na to. Tam by potom bol v prdeli buď výparník alebo chladič, to si radšej kúpim origo priečniky a budem jazdiť s oknami dole a muzikou s volume hore:D Citovat
dusan2 Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Vyparnik a chladic nestoji vela :D:D http://moto.allegro.pl/listing.php/search?string=chlodnica+klimy+807&category=620 Citovat
marko306 Odesláno 19. červenec 2012 Autor Odesláno 19. červenec 2012 Do takýchto vecí by som šiel už asi iba do nových, ale ja pevne verím, že to už bude iba tými tesneniami za dve €urá. Veď minulý rom mi išla pekne klíma a potom postupne prestávala ísť, čo mala na svedomí určite tá trubka. Skôr mi pozry priečniky, až ma nepočkajú tie v Prahe, tak sa by som si dovolil sa znovu na teba obráti:aut Citovat
dusan2 Odesláno 20. červenec 2012 Odesláno 20. červenec 2012 Je ich tam dost aj xpetrix o nich rozmysla staci si vybrat tu http://moto.allegro.pl/listing.php/search?string=+relingi++807&category=3&sg=0 alebo tieto su tu uz vyse roka http://moto.allegro.pl/bagaznik-bagazniki-citroen-c8-peugeot-807-ulysse-i2451794312.html Citovat
marko306 Odesláno 20. červenec 2012 Autor Odesláno 20. červenec 2012 No pekne, ale ich tam je. Na slovensku som ich na predaj za ten čas čo mám 807 našiel iba raz aj to pýtal za ne okolo 250€ a na jednom vrakáči v ZM mal dva páry a pár predal po 100€. Išlo ma vtedy rozhodiť, že už boli fuč. Citovat
xpetrix Odesláno 20. červenec 2012 Odesláno 20. červenec 2012 Moje nosice sa rozpadli,ked som ich dal dole a nove sa mi pacia,ale nechybaju Musim platat ine veci,ved to dobre vies,Dusan. A niekde,asi na eBay som nasiel uplne nove. Citovat
dusan2 Odesláno 21. červenec 2012 Odesláno 21. červenec 2012 Moje nosice sa rozpadli,ked som ich dal dole a nove sa mi pacia,ale nechybaju Musim platat ine veci,ved to dobre vies,Dusan. A niekde,asi na eBay som nasiel uplne nove. Zacinam mat pocit ze by si mal zacat rozmyslat o predaji a nie o platani. :D:D Citovat
xpetrix Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Chyba mi tu jeden smajlik,ktorym by som vyjadril vsetko v jednom,z autobazar.eu.Ten co si striela gulku do hlavy:grr Citovat
marko306 Odesláno 22. červenec 2012 Autor Odesláno 22. červenec 2012 A čo máš aké problémy s autom? Elektrika či motor? Citovat
xpetrix Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Ani jedno,ani druhe.Pravdepodobne predna naprava.Ale tam sa uz asi vymenilo tusim vsetko,mozno nejake silentbloky na motore alebo prevodovke.Ja uz fakt neviem. A dostupnost niektorych dielov je velmi zla. [upravil dne 22/7/12 14:10 od xpetrix] Citovat
marko306 Odesláno 22. červenec 2012 Autor Odesláno 22. červenec 2012 A bol s tým aj u nejakých miestnych mechanikov? Čo všetko si menil a ako sa ti to prejavuje? Napíš mi SZ. Skúsim sa cez týždeň opýtať toho čo som ja kúpil od neho 807. Nosí také autá, tak hádam by mohol vedieť. Citovat
citrosaurus Odesláno 23. červenec 2012 Odesláno 23. červenec 2012 niekto chodí pravidelne do tolho alegra? Citovat
xpetrix Odesláno 23. červenec 2012 Odesláno 23. červenec 2012 Do allegra sa ist neda To je iba web,ako nase aukro.Drazis alebo rovno nakupujes cez web,z druhej ruky alebo priamo od predajcov,nove a pouzite veci.Len problem je ten,ze Poliaci na Slovensko velmi posielat nechcu a ak ano tak poriadne draho.Preto treba mat osobu,ktora do PL pravidelne chodi a ma tam cloveka,ktory ten nakup aj vyzdvihnutie sprostredkuje. Citovat
citrosaurus Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 Dušan? ty jazdiš? momentalne nemam na doplnky ale ked sa spametam po lete určite nejake veci chcieť budem:-) Citovat
xpetrix Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 Bingo,nic si nevyhral,ale si vitaz :super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.