Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže týmto chcem poďakovať dusanovi2 za zakúpenie a aj dovoz trubky klímatizácie. Ráno som si ju vyzvihol a hneď som si ju aj namontoval. V pondelok idem dať naplniť klímu, tak dúfam, že budem zas klimovať:aut

Inak s Dušanom sme aj trošku pokecali (taký minizraz):) Aký koľvek obchod môžem cez tohto člena iba odporučiť.

Díky Dušan :super

Odesláno

Ešte nie, zistili mi netesnosť. Tak som znovu rozoberal a na druhých hadiciach čo idú z výparníku som našiel jedno rozsušené tesnenie do chladiča a druhé v kompresore bolo na dve časti. V piatok mi príde zvyšné tesnenie do chladiča v kompresore mám už vymenené. Na tú trubku som už mal vtedy doma nové, ale nenapadlo ma skontrolovať aj tie zvyšné. V pondelok idem znovu na naplnenie, tak uvidím. Až to nepôjde tak asi drbem už na to. Tam by potom bol v prdeli buď výparník alebo chladič, to si radšej kúpim origo priečniky a budem jazdiť s oknami dole a muzikou s volume hore:D

Odesláno

Do takýchto vecí by som šiel už asi iba do nových, ale ja pevne verím, že to už bude iba tými tesneniami za dve €urá. Veď minulý rom mi išla pekne klíma a potom postupne prestávala ísť, čo mala na svedomí určite tá trubka.

Skôr mi pozry priečniky, až ma nepočkajú tie v Prahe, tak sa by som si dovolil sa znovu na teba obráti:aut

Odesláno

No pekne, ale ich tam je. Na slovensku som ich na predaj za ten čas čo mám 807 našiel iba raz aj to pýtal za ne okolo 250€ a na jednom vrakáči v ZM mal dva páry a pár predal po 100€. Išlo ma vtedy rozhodiť, že už boli fuč.

Odesláno

Moje nosice sa rozpadli,ked som ich dal dole a nove sa mi pacia,ale nechybaju :cool: Musim platat ine veci,ved to dobre vies,Dusan.:grr A niekde,asi na eBay som nasiel uplne nove.

Odesláno
Moje nosice sa rozpadli,ked som ich dal dole a nove sa mi pacia,ale nechybaju :cool: Musim platat ine veci,ved to dobre vies,Dusan.:grr A niekde,asi na eBay som nasiel uplne nove.

Zacinam mat pocit ze by si mal zacat rozmyslat o predaji a nie o platani. :D:D:D

Odesláno

Ani jedno,ani druhe.Pravdepodobne predna naprava.Ale tam sa uz asi vymenilo tusim vsetko,mozno nejake silentbloky na motore alebo prevodovke.Ja uz fakt neviem.:bojim A dostupnost niektorych dielov je velmi zla.

[upravil dne 22/7/12 14:10 od xpetrix]

Odesláno

A bol s tým aj u nejakých miestnych mechanikov? Čo všetko si menil a ako sa ti to prejavuje? Napíš mi SZ. Skúsim sa cez týždeň opýtať toho čo som ja kúpil od neho 807. Nosí také autá, tak hádam by mohol vedieť.

Odesláno

Do allegra sa ist neda :P To je iba web,ako nase aukro.Drazis alebo rovno nakupujes cez web,z druhej ruky alebo priamo od predajcov,nove a pouzite veci.Len problem je ten,ze Poliaci na Slovensko velmi posielat nechcu a ak ano tak poriadne draho.Preto treba mat osobu,ktora do PL pravidelne chodi a ma tam cloveka,ktory ten nakup aj vyzdvihnutie sprostredkuje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...