John Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Ja jsem je normalně sundal tím,že jsem vzal horkovzdušku a nehce nahřál a pak to šlo uplně samo...Ale opatrně na lak. Citovat
Bohouš Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Taky to jde kladivem a šroubovákem, ale spíš bych to viděl na tu Johnovu metodu. :D:D Citovat
Honza Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Já to sundavám tak že to okolo nápisu oblepim páskou, pak nápis odříznu špachtlí na kitování a zbytky lepidla nahřát horkovfduškou a sundám to. Citovat
Honza Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Flexou se daj ty nápisy sundat i třeba s celou půlkou auta. Ale teda netrvalo Citovat
Crack Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 já to sundával normálně horkovzduškou,ale musí se šetrně Citovat
impact Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 Teď v létě v tom vedru ani nemusíš nahřívat, stačí odstavit na polední slunce a nechat prohřát. Pak opatrně podebrat takovou tou mezizubní nití nebo podobným vláknem, který se nepřetrhne. Tím odstraníš písmenka, ale zůstanou tam zbytky lepidla. Na to použij nějaký rozpouštědlo, mě se osvědčilo wd-40, hadr a trocha práce. Citovat
merkurek Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 wau flexa nu to bych tedy řádil ... no souhlasím stím sluníčkem a pak to jde ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.