Finy Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 ahoj, máte někdo zkušenosti s výměnou silentbloků na předním rameni? kdybyste měli nějakou fotku, bych bych opravdu vděčný. Potřebuji se do toho pustit a nejsem si jistý, jestli je tam budu muset zalisovat nebo ne. Citovat
stajgrpavel Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Ahoj. me na to stacilo kladivo, majzlik a nake klicove nastavce z goly tusim ze 30tka dostala nejvice ran ;-) foto bohuzel nemam ... ale kdyz si sundas rameno tak budes vedet kam mlatit .... Citovat
Ferry Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 jj je treba je zalisovat, vcelku to jde, ale ne na lisu na to je to rameno prilis tvarove slozite a tezko se to do lisu vklada, aby to cloveku nahodou nenamlatilo. Takze jistota je velky kladivo a sverak nebo kovadlina. Ten s hlinikovym domeckem sundas z cepu na rameni sekacem a udery kolem dokola, naklepnuti uz je pak jednoduche, ten druhy v rameni se pak musi vymlatit nejakym kusem kulatiny a nalisovat treba kusem zavitove tyce a na soustruhu vytocenymi krouzky k podlozeni Citovat
Finy Odesláno 26. červen 2012 Autor Odesláno 26. červen 2012 asi to budu muset udělat nějak ve svěráku, ale to už si nějak poradím. máte ještě nějaký fígl na spodní kulový čep? ten budu muset asi taky měnit hlavně ani nevím, jestli se prodává nějaká sada na celé rameno, protože určitě něco zapomenu koupit, znám se Citovat
Ferry Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 no na rameni jsou jen ty dva silentbloky, muzes si je objednat u zdejsiho clena Badisak treba od Meyle, vychazi cenove velmi zajimave a jsou kvalitni, vrele muzu doporucit, delal jsem repas podvozku vicemene jen od teto znacky. s tim spodnim kulakem v tehlici, tam asi taky majzlik, je na to sice spesl pripravek, ale ten asi po ruce mit nebudes. Priprav se, ze muze dost potrapit, nekdy jde dobre a nekdy ani za nic, to pak tehlice dolu a autogen Citovat
Finy Odesláno 26. červen 2012 Autor Odesláno 26. červen 2012 koukal jsem na kelly a moc jsem nepochopil jestli mám koupit ten přední vnitří i vnější, nebo jestli je ten vnější na tom vnitřním, tohle budu dělat poprvé, takže si opravdu nejsem jistý Citovat
Ferry Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 potrebujes 2ks s origo cislem 352360 (maly kulaty silentblok v predni casti ramene) Meyle cislo 11-14 352 0008 a 2ks s origo cislem 352361 (silentblok s hlinikovym domeckem pro zadni cast ramene) Meyle cislo 11-14 035 0000 spodni kulove cepy maji cislo 364071, od Meyle jim odpovida obj.cislo 11-16 010 3347 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.