Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj,

máte někdo zkušenosti s výměnou silentbloků na předním rameni? kdybyste měli nějakou fotku, bych bych opravdu vděčný. Potřebuji se do toho pustit a nejsem si jistý, jestli je tam budu muset zalisovat nebo ne.

Odesláno

jj je treba je zalisovat, vcelku to jde, ale ne na lisu :) na to je to rameno prilis tvarove slozite a tezko se to do lisu vklada, aby to cloveku nahodou nenamlatilo. Takze jistota je velky kladivo a sverak nebo kovadlina.

Ten s hlinikovym domeckem sundas z cepu na rameni sekacem a udery kolem dokola, naklepnuti uz je pak jednoduche, ten druhy v rameni se pak musi vymlatit nejakym kusem kulatiny a nalisovat treba kusem zavitove tyce a na soustruhu vytocenymi krouzky k podlozeni

Odesláno

asi to budu muset udělat nějak ve svěráku, ale to už si nějak poradím. máte ještě nějaký fígl na spodní kulový čep? ten budu muset asi taky měnit :( hlavně ani nevím, jestli se prodává nějaká sada na celé rameno, protože určitě něco zapomenu koupit, znám se :D

Odesláno

no na rameni jsou jen ty dva silentbloky, muzes si je objednat u zdejsiho clena Badisak treba od Meyle, vychazi cenove velmi zajimave a jsou kvalitni, vrele muzu doporucit, delal jsem repas podvozku vicemene jen od teto znacky.

s tim spodnim kulakem v tehlici, tam asi taky majzlik, je na to sice spesl pripravek, ale ten asi po ruce mit nebudes. Priprav se, ze muze dost potrapit, nekdy jde dobre a nekdy ani za nic, to pak tehlice dolu a autogen

Odesláno

koukal jsem na kelly a moc jsem nepochopil jestli mám koupit ten přední vnitří i vnější, nebo jestli je ten vnější na tom vnitřním, tohle budu dělat poprvé, takže si opravdu nejsem jistý :(

Odesláno

potrebujes 2ks s origo cislem 352360 (maly kulaty silentblok v predni casti ramene) Meyle cislo 11-14 352 0008

a 2ks s origo cislem 352361 (silentblok s hlinikovym domeckem pro zadni cast ramene) Meyle cislo 11-14 035 0000

spodni kulove cepy maji cislo 364071, od Meyle jim odpovida obj.cislo 11-16 010 3347

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...