Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
to je hodně :xvul:D a z mé strany bez komentáře ...

Raději mi řekněte když se to má zpaktovat tohle??

Podle toho co rikal moby tak druha polovina cervence tudiz bych to videl nekdy po 12 cervenci :) zalezi jen na dohode ;)

Odesláno
hmm, no, reknu to takhle: 15. mam vyplatni den :D takze 13. jsem bez penez :aut

[upravil dne 28.6.2012 15:19 od švejk]

Lzes 13tyho uz budes mit prachy na uctu pac 15 je nedele :D :D :D :D

já mám vejplatu 12 :D

Odesláno
jestli je 15. nedele, tak je docela mozny, ze ji dostanu az 16. v pondeli :) Za predpokladu, ze 13. budou posilat.

Svejku pokud mas ve smlouve napsano vyplatni den 15 tak tam bude 13 protoze odesilaj to tak aby to do 15 bylo;)

Odesláno
takze to bude tenhle termin nebo ne? ja jestli uz mam pravidelne vykupovat vsechny nakupni strediska od chlastu :aut

Tak uvidime kolik lidi se prihlasi ale tak treba za me ano otazkou je jak to bude vyhovovat ostatnim a taky kdo se bude chtit pridat :)

Odesláno
jestli je 15. nedele, tak je docela mozny, ze ji dostanu az 16. v pondeli :) Za predpokladu, ze 13. budou posilat.

Svejku pokud mas ve smlouve napsano vyplatni den 15 tak tam bude 13 protoze odesilaj to tak aby to do 15 bylo;)

Naivko

Odesláno

Naivko

Medvede naivka fakt nejsem, bavil sem se o tom s nasi ucetni v praci ze pokud treba u nas vychazi vyplatni den na 12 a je to nedele tak na uctu to musi byt uz 10 protoze pokud tobe neprijde vyplata ve stanoveny termin muzes bezduvodne dat vypoved pro nesplneni podminek ve smlouve..... Sice chapu ze to nikdo neudela ale je to jen jako priklad....
Odesláno

Čistě teoreticky by to tak mělo být, ale setkal jsem se i s mnoha případy, kdy se peníze na účtu objevily dokonce několik dní po termínu - a než, aby si zaměstnanci stěžovali nebo hledali práci, radši to mlčky trpěli (ono totiž je lepší dostat slušnou výplatu o den, dva nebo pět později než se vztyčenou hlavou hrdě hledat jinou práci).

Odesláno
Čistě teoreticky by to tak mělo být, ale setkal jsem se i s mnoha případy, kdy se peníze na účtu objevily dokonce několik dní po termínu - a než, aby si zaměstnanci stěžovali nebo hledali práci, radši to mlčky trpěli (ono totiž je lepší dostat slušnou výplatu o den, dva nebo pět později než se vztyčenou hlavou hrdě hledat jinou práci).

Vsak ja rikam ze by to tak melo byt, nerikam ze to tak vzdy je....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...