martin.grif Odesláno 20. červen 2012 Odesláno 20. červen 2012 ahoj, potřebuji se poradit 2.2 hdi 98 kw po nastartování občas kouří, nedělá to pořád a občas, žádná závada nevyskočí, kouří to bíle až do šeda. Při tomto to škube a nejde do otáček. Když se zahřeje přestane to. Někdy to zas nedělá vůbec.Olej se neztrácí. Vadné turbo?díky Citovat
martin.grif Odesláno 20. červen 2012 Autor Odesláno 20. červen 2012 zapoměl sem napsat,že to převážně dělá když auto déle stojí, další věc které sem moc nepřikláněl pozornost že se mi ztrácí voda, ale netlakuje to ani se to nepřehřívá, topí normálně a tak, takže jsem myslel, že je to vodní pumpa. dneska mi to nedala a když to kouřilo kouknul sem na víčko a ona tam bílá emulze, takže asi prasklá hlava nebo těsnění, ale dle té vody v oleji asi spíš hlava. má někdo zkušenost?já pouze s těsněním Citovat
jofo Odesláno 21. červen 2012 Odesláno 21. červen 2012 Ked vytiahnes mierku oleja tak mas tam tu emulziu tiez? Na vycku sa bezne robi ked sa jazdia kratke trasy. Ale to ze sa ti straca voda a dymi to tak nieco nieje ok istotne. Zhavice su ako na tom? Citovat
martin.grif Odesláno 21. červen 2012 Autor Odesláno 21. červen 2012 na měrce emulze není.tak na ty jsem nekoukal Citovat
Ota Odesláno 22. červen 2012 Odesláno 22. červen 2012 po delším stání to nemusí hned po startu chytit na všechny válce, když už jsou žhavící svíčky za zenitem Citovat
martin.grif Odesláno 23. červen 2012 Autor Odesláno 23. červen 2012 to je mi jasné, jenže problém je ten, že se ztrácí ta voda a v ten kouř z výfuku je cítít parou, je to spíše bílý kouř Citovat
martin.grif Odesláno 23. červen 2012 Autor Odesláno 23. červen 2012 počítám, že to bude hlava, tohle podobné mi už 2.2 udělala jenže předtím to naštěstí bylo jen těsnění Citovat
martin.grif Odesláno 25. červen 2012 Autor Odesláno 25. červen 2012 já to fakt nechápu, tak dneska zase nekouří, voda se neztratila, fakt podivné, být to hlava nebo těsnění to by dělalo pořád ne Citovat
sendmen Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 už vím čím to je. A kam se ti strácí ta voda a proč to kouří . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.