lacoceco Odesláno 15. červen 2012 Odesláno 15. červen 2012 ahojte, snažil som sa prejsť všetky témy, ak som prehliadol , prepáčte, manželka má 106 tku, cez víkend výdatne pršalo , auto stálo na dvore, po víkende sme zistili pod zadnými sedačkami má vodu, vytiahol som štopel, voda vytiekla, cez otvor , mal už niekto dačo takéto? neviem vysledovať kade sa tam tá voda dostala , poradí niekto ? ďakujem Citovat
Raweon Odesláno 15. červen 2012 Odesláno 15. červen 2012 no ja mel podony problem, ze kdyz sem myl auto tak mi teklo do kufru, vymelil sem tesneni kufru a problem byl vyresen Citovat
Kurt Odesláno 15. červen 2012 Odesláno 15. červen 2012 Vyndej z kufru koberec a filc a čekej uvnitř na déšť. Mně teklo kolem zadního světla - ale trvalo mi to opravdu dlouho, než jsem na to přišel a nakonec fakt nezbylo, než strčit hlavu za deště do kufru. Tady je moje téma, kde jsem to řešil: [upravil dne 15.6.2012 15:47 od Kurt] Citovat
lacoceco Odesláno 15. červen 2012 Autor Odesláno 15. červen 2012 chalani, ďakujem, pozriem to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.