Marek 407 Odesláno 10. červen 2012 Odesláno 10. červen 2012 Zdravím všetkých, Už asi 4-tý deň mám problém so svojou šelmou a to, že z ničoho nič mi prestalo fungovať otváranie kufru. Nejde otvoriť ani stalčením ,,0,, ani tlačidlom na kľúči. Skúšal som centrál znútra, núdzové otvorenie znútra samozrejme ide. Nemal niekto už takýto problém ? ďakujem [upravil dne 10/6/12 11:59 od Marek 407] Citovat
HonzaZ Odesláno 10. červen 2012 Odesláno 10. červen 2012 Nejspíš přelomený kablík mezi karosérií a víkem kufru. Citovat
Marek 407 Odesláno 10. červen 2012 Autor Odesláno 10. červen 2012 HonzaZ: Myslíš v tom ,,husacom ,, krku, ako sa tam dostanem ? treba ho rozrezať ? počul som niečo o tom, no ak bude seknutý, bude problém, nebudem ho môcť zaspájkovať, keďže nemám pri aute 220 V :-( Citovat
bart.lbc Odesláno 10. červen 2012 Odesláno 10. červen 2012 JJ já tam měl taky zlomený kablík k osvětlení kufru, normálně jde vyndat ten husi krk z kastele nebo víka porod je sundat ten polstr co je na víku. Drát jsem si vyměnil před a za tou průchodkou aby byl měký a ohebný. Citovat
Marek 407 Odesláno 10. červen 2012 Autor Odesláno 10. červen 2012 ÁNo bolo to tak, pretrhnutý káblik, sú tam 4, ostatné 3 už boli nalomené, tak som ich všetky prestrihol a nanovo zapojil. Funguje... Akurát akosi tam už tá ohybná hadica nedrží ako predtým .- Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.