Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Vystřelovací klíč, výměna planžety

Recommended Posts

Odesláno
jak je to s dálkačem mám jeden klíč když koupím z nějaké havárky druhý komplet klíč a sparuju si to přes dia pujde i dálkač?? od obou? imo sparuju si přes dia (tam se dá navolit kolik mám klíčů)

a pak dálku jsem si aktivoval tak že jsem strčil klíč do spínačky a 10s jsem podržel zapínaní. tak se udělají oba klíče?

Nevím to přesně, ale podle mne se i ta dálka aktivuje až tím spárováním:myslim

Odesláno

ok postup bude asi jak jsem psal, imo problém není to jsem dělal minulý týden,pak jenom vyzkouším tu dálku jdu shánět snad seženu za nějaké dobré kč imo a tišťák..

[upravil dne 14/6/12 12:50 od wojtěch]

Odesláno

Tak dobře pořiď!! (a dej info, jak to dopadlo)

Jen mne teď ještě napadlo..jestli to při tom Tvém postupu nemusíš dělat jako s tím spárováním a tzn. všechny klíče co máš udělat zároveň (jeden, pak druhý, atd.)

Odesláno

wojtěch : A kde jsi to spároval? Koukám, že máš v popisu napsáno, že jsi kousek od Ostravy... Já právě hledám někoho, kdo mi klíč spáruje.

[upravil dne 14.6.2012 12:56 od carbik]

Odesláno
wojtěch : A kde jsi to spároval? Koukám, že máš v popisu napsáno, že jsi kousek od Ostravy... Já právě hledám někoho, kdo mi klíč spáruje.

[upravil dne 14.6.2012 12:56 od carbik]

Byl jsi rychlejší:D Také jsem si toho teď všiml a chtěl Tě na něj odkázat..:super

Odesláno

a můžem přes mail, ať tady nespamujem? můj mail: carbik@gmail.com

popsal bych ti situaci a pokud by jsi měl zájem a možnost to udělat, budu rád

Odesláno
jo jinak musí se všechny znovu přes dia si nastavíš kolik máš klíču a pak to sparuješ...

Jen co si právě matně vzpomínám, že když mi to ten chlapík dělal, tak strkal a otáčel v zapalování jeden klíč po druhém a říkal, že když někdy do budoucna budu chtít další klíč, tak musím přijít zas se všemi (i těmi co už dělal)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...