Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to nasere, ale dokud to jsou plechy...

ste měli s vojtou cinknout, by sme nějak pomohli;)

a na kokořín klidně pojed se s někym domluv at te vezme

[upravil dne 3/6/12 20:31 od Moby89]

Odesláno

Když se \"daří\", tak se \"daří\". Cítím s Tebou, Lussy. Mě se rozbylo auto právě dnes, když jsme se s klukama přesouvali od pumpy... Ale kluci jsoufajn a moc šikovní.. Stačilo, aby pak a autu přišli a auto bylo opraveno... :-) Tímto jim moc děkuji za pomoc!! :-)

Odesláno

Jooo.. dyk jsem to říkal. Mě se bojej tramvaje a trolejbusy, když k nim dorazim, a u vás jsou to zasik auta...:-) Ale to se přece taky hodí... :-) No.. uvidím, co ukáže dia, až bude příležitost se na to někde mrknout.

Odesláno

Tak přišla spousta lidí tak se auto leklo a asi opravilo :D jinak pěkný pokec.. a pak přesun k TUNING autum a prohlídnutí místních výtvorů supr.. pár skvostů tam bylo ale jinak :bojim

[upravil dne 3/6/2012 21:06 od John]

Odesláno
já nevim třeba tomu pánovi v tom lexusu vysvětlit že se tohle nedělá, a už vůbec ne členům P-C.;)
Moby tomuhle panovi bys to musel vysvetlit bud kladivem a pocuchat mu lehce auto a nebo trosku rucne protoze z neco ta arogance primo kapala :).
Odesláno
já nevim třeba tomu pánovi v tom lexusu vysvětlit že se tohle nedělá, a už vůbec ne členům P-C.;)
Moby tomuhle panovi bys to musel vysvetlit bud kladivem a pocuchat mu lehce auto a nebo trosku rucne protoze z neco ta arogance primo kapala :).

přesně tak nějak jsem to myslel, ikdyž já nic já jsem vlastně pacifista:D:D

Odesláno

To by ti u takovýho idiota nafuněnýho nepomohlo. A policajti by ti řekli, že nedodržuješ rozestup.. že máš jezdit dál...

takže to rovnou nech v garáži a choď pěšky :D

PS: já jí tam mám z mobilu se to krásně dá na držáku... ale i tak si myslím, že by mi to asi moc nepomohlo

[upravil dne 4/6/12 23:13 od Angelussy]

Odesláno

doma jí mam, je mi tady sice ho..o platná, ale zase se mi nechce pokaždý sunadavat a nandavat, a zase mít kvůli ní vymlasklý okýnko...

Luci: pokud bych měl video jak mi to frajer na fleku bezdůvodně zašláp, tak mam důkaz že on jednal tak že omezil, ne-li přímo ohrozil, což ze zákona samozřejmě nesmí...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...