Guest StibTo Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 Jejda tak koukam neprijemna dohra jinak asi fajn sraziku .. Citovat
ozzy1 Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 Angelussy,hlavně že jsi ty v pořádku.Auto opravíš. Citovat
Moby89 Odesláno 3. červen 2012 Autor Odesláno 3. červen 2012 to nasere, ale dokud to jsou plechy... ste měli s vojtou cinknout, by sme nějak pomohli;) a na kokořín klidně pojed se s někym domluv at te vezme [upravil dne 3/6/12 20:31 od Moby89] Citovat
Angelussy Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 Jo nechám ty plechy porovnat Díky Moby .. ono ani nebylo jak. Vojta to má u mě, byl spíš taková milá psychická podpora Citovat
Moby89 Odesláno 3. červen 2012 Autor Odesláno 3. červen 2012 já nevim třeba tomu pánovi v tom lexusu vysvětlit že se tohle nedělá, a už vůbec ne členům P-C. Citovat
Edison Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 Když se \"daří\", tak se \"daří\". Cítím s Tebou, Lussy. Mě se rozbylo auto právě dnes, když jsme se s klukama přesouvali od pumpy... Ale kluci jsoufajn a moc šikovní.. Stačilo, aby pak a autu přišli a auto bylo opraveno... :-) Tímto jim moc děkuji za pomoc!! :-) Citovat
Moby89 Odesláno 3. červen 2012 Autor Odesláno 3. červen 2012 holt asi jsou někteří znás postrachy:D Citovat
Edison Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 Jooo.. dyk jsem to říkal. Mě se bojej tramvaje a trolejbusy, když k nim dorazim, a u vás jsou to zasik auta...:-) Ale to se přece taky hodí... :-) No.. uvidím, co ukáže dia, až bude příležitost se na to někde mrknout. Citovat
John Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 Tak přišla spousta lidí tak se auto leklo a asi opravilo jinak pěkný pokec.. a pak přesun k TUNING autum a prohlídnutí místních výtvorů supr.. pár skvostů tam bylo ale jinak [upravil dne 3/6/2012 21:06 od John] Citovat
Edison Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 To už tak chodí, že v záplavě zmetků se najde sem tam nějaký ten umělecký kousek... Citovat
agresssor Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 já nevim třeba tomu pánovi v tom lexusu vysvětlit že se tohle nedělá, a už vůbec ne členům P-C. Moby tomuhle panovi bys to musel vysvetlit bud kladivem a pocuchat mu lehce auto a nebo trosku rucne protoze z neco ta arogance primo kapala . Citovat
Angelussy Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 Kapala? Myslíš chcala Mám na voly štěstí no Citovat
agresssor Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 Kapala? Myslíš chcala Mám na voly štěstí no To teda... Citovat
Moby89 Odesláno 4. červen 2012 Autor Odesláno 4. červen 2012 já nevim třeba tomu pánovi v tom lexusu vysvětlit že se tohle nedělá, a už vůbec ne členům P-C. Moby tomuhle panovi bys to musel vysvetlit bud kladivem a pocuchat mu lehce auto a nebo trosku rucne protoze z neco ta arogance primo kapala . přesně tak nějak jsem to myslel, ikdyž já nic já jsem vlastně pacifista:D:D Citovat
agresssor Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 Moby nejhorsi je ze na tom cloveku by sis vubec nic nevzal a jeste on by delal tu chudinku a oskubal te..... Citovat
Moby89 Odesláno 4. červen 2012 Autor Odesláno 4. červen 2012 já vim, to jsem samozřejmě nemyslel vážně. když to čtu asi zase začnu vozit kameru Citovat
agresssor Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 já vim, to jsem samozřejmě nemyslel vážně. když to čtu asi zase začnu vozit kameru TAk myslim ze tady by byla jako hodne dobra taky sem o ni uz premejslel Citovat
Angelussy Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 To by ti u takovýho idiota nafuněnýho nepomohlo. A policajti by ti řekli, že nedodržuješ rozestup.. že máš jezdit dál... takže to rovnou nech v garáži a choď pěšky PS: já jí tam mám z mobilu se to krásně dá na držáku... ale i tak si myslím, že by mi to asi moc nepomohlo [upravil dne 4/6/12 23:13 od Angelussy] Citovat
Moby89 Odesláno 4. červen 2012 Autor Odesláno 4. červen 2012 doma jí mam, je mi tady sice ho..o platná, ale zase se mi nechce pokaždý sunadavat a nandavat, a zase mít kvůli ní vymlasklý okýnko... Luci: pokud bych měl video jak mi to frajer na fleku bezdůvodně zašláp, tak mam důkaz že on jednal tak že omezil, ne-li přímo ohrozil, což ze zákona samozřejmě nesmí... Citovat
agresssor Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 to mas o tom omezeni a ohrozeni pravdu ale porad tu mas argument a dokonce je to receny ze mas dodrzet bezpecny rozestup, tohle ti rekne kazdej policajt mam dojem ze bys neuspel.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.