Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

Měl bych dotaz, mohu sehnat kastlu 106ky s16 phase 2, auto nemá motor a přední nápravu, kastle je nepohnutá. Chtěl bych se vás zeptat jestli to má cenu spravovat. Mám známého automechanika takže složit to by nebyl problém spíš se ptám okolo dostupnosti dílů.

[upravil dne 30/5/12 22:47 od Hansel106]

Odesláno

Nerozumim otázce :myslim Co s tim teda jako chceš dělat? Kastle S16/Gti je uplně stejná, jako každá jiná 106 S2 a ještě k tomu bez motoru a nápravy. Jiný jsou akorát výřezy v zadních blatnících. Jako opravit jen kastli a tu pak prodat nebo jak? napiš svůj záměr,fakt nevim jak poradit a na co odpovědět.

Odesláno

Já to chápu jako kompletaci. Jestli má cenu,resp se vyplatí cenově koupit auto bez předku a jestli se tyhle díly dají dobře a levně sehnat. Odpověďí budiž, že záleží za kolik koupíš ten \"zadek\" auta.

Odesláno

Však ano, jako dlouhodobější skládačka_projekt do garáže, na dlouhý zimní večery, naprosto super :-) Otázkou jsou ale finance. Jestli je dobrá kastle za hubičku, tak by se to dalo.

Odesláno

Děkuji za názory asi jí vezmu jak psal kujon do garáže a časem bych jí dal dohromady :) Teď mám 106 1.4 55KW 5dv. a spokojenost ale S16 mě dost láká.

----

Ještě bych se rád zeptal nevíte jestli se někdo pokusil na 5 dveřovou 106ku dát prahy, lemy blatníků a nárazníky z verze SPORT ? Na Googlu jsem něco našel ale jen dvě....

[upravil dne 31/5/12 20:32 od Hansel106]

Odesláno

Člověk do toho velmi hluboce zahučí a ani neví, to já znám :) Vždycky bude skládačka dražší, než koupě celýho. Ale zase je tam jistota, že pakliže si to děláš sám a kvalitně, tak to vydrží. Já kdybych měl čas, tak taky skládám/rozdělávám, bohužel vidim to tak, že se na něco podobnýho dostanu tak možná v důchodu :-) :-(

Odesláno

Teď je na sportovnivozy.cz jedna pěkná s16 za 39000,- ;) Ikdyby jsi měl kastli zadarmo, tak se do takové ceny těžko vejdeš... Nezdá se to, ale ty částky pak celkem lítaj. A vůbec, když jde o S16... Raději bych koupil auto vcelku a s tím si pak hrál. ;)

Odesláno

Jestli myslíš tu černou z moravsky trebovy, tak to skoupý nečas! Ten motor z toho mám a předek, a určitě se to nevyplatí ani zadarmo kdyby ti to nechal. Nikdy to nebude ono jako nebourany auto, a těch peněz a času investovanyho je mraky. Je lepší koupit hotové auto třeba trochou horší( nápravy, brzdy atd) vymenis, zrepasujes a jedeš!

Odesláno

To auto je v půlce zlomený, sam mi říkal že už to na stolici měl. A nikomu se do toho nechtělo, kámoš prodává za 65 tu stříbrnou s vybraným vnitrkem cca 150 koní( intros k tomu je).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...