Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám problém špatně mi doléhá guma co je okolo čelního skla a na místě u spolujezdce se mi celkem odtahuje a někdy když prší tak mi tam zatýká může to být tou gumou nebo je špatně přilepený sklo?

Odesláno

těsnit už musí lepidlo samo osobě, takže je asi porušené // nejspíš bude třeba opatrně povytáhnout tu lemovou gumu (aby byl přístup), odmastit nějakým sprejem a natlačit dostatek lepidla na autoskla, aby zatěsnil a zároveň přichytil ten lem // raději bych obětoval nějakou tu stovečku a navštívil autoskla :papa

Odesláno

A co s tou gumou, ta mi nedolejhá v horním rohu u spolujezdce a když jí zamáčknu tak po půl hodině jízdy nebo bouchnutí dveřmi zas vyskočí. Nad náštěvou opravny jsem už taky uvažoval, ale teče mi to na třech místech tak jsem myslel. že bych to zadělal sám nebo se do toho radši nemám pouštět?

Odesláno

Ja nevím, zkoušel jsem to taky, ale na poprvé se téměř nikdy nic nepovede a nakonec jsem stejně musel do autoskel. Nehledě na to že jsem se od toho lepidla pěkně zasekal a ono to vůbec nejde umejt. Ani z rukou nato z modráků.:bojim. Ale odvážnému štěstí přeje.

Odesláno

Nenechal by se použít akvarijní tmel, protože tim jsem předtim přidělával mračítka a docela pevně to drží a obtejká voda kolem a řek bych, že by to mohlo stačit, nebo koupim to lepidlo a nějak to dopadne, a když špatně (doufám že ne) tak navštívim autoskla

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...