marko306 Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Qcko ~ to sa koho pytas? Proky bol naposledy prihlaseny tusim april 08 To vypada skôr na pomstu byvalke lebo proky neskôr zmenil prispevok. Tam je to cierne na bielom [upravil dne 26/6/09 marko306] Citovat
Qcko Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Prave to mi neslo do hlavy, ja som to precital vsetko, ale pise sa tu len o tom stieraci a o pokusoch co s tym, ale tie fotky do toho vobec nezpadali:bojim...toz aspon viem preco su tam:aut Citovat
marko306 Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Původně zaslal: Qcko ...toz aspon viem preco su tam:aut preco, su tam ? Ja som hodil, len typ, ze ako by to mohlo byt:D Citovat
Qcko Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Aha, to bol tip:D Ale asi dobry, aj mne to napadlo (alebo este omylom nahrane fotky, ale to by si asi po prvej vsimol), ale kaslat na to, len to je take divne, no:aut Citovat
kmotrik Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 no taky jsem byl zmatenej z těch fotek ale napadlo mě spíš že jsou to fotky nahraný na soukromém webu. Posléze je přepsal těmito avšak odkazy na obrázky stále fungují Citovat
zabit Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 Původně zaslal: kmotrik no taky jsem byl zmatenej z těch fotek ale napadlo mě spíš že jsou to fotky nahraný na soukromém webu. Posléze je přepsal těmito avšak odkazy na obrázky stále fungují jj taky si myslim ze prepsal stary fotky novejma, nazvy zustali stejny ale k ty detektivce, jak to teda dopadlo ? Citovat
Qcko Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 Mozno mu tam ona liala tu vodu naschval:D Citovat
zabit Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 treba ji to auto dal jako darek na rozloucenou ne to neni sranda:ticho asi pred mesicem se mi to stalo taky, sterac si stiral podle svyho gusta, jako kdyz pozda kdy na nej tece voda, jako machrovinka to je, horsi je ze nechtel prestat i kdyz prestalo prset, musel jsem zastavit vypnout motor, po nastartovani uz sel ok Citovat
marko306 Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 ja som mal problem s tym relatkom co je na zadnom stieraci. Boli tam studene spoje. Preletoval som ho a je vsetko ok. Citovat
rastacreative Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 Mate niekto nejako schemu zapojenia zadneho stieraca a s presnymi ulozenim kablov od packy dozadu?? mne nejde zadny stierac vobec asi je niekde seknuty alebo co ide iba ostrekovanie. Citovat
marko306 Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 zas mi prestal ísť zadný stierač, ale len prvá poloha a nakoniec boli zlomené káble v prechodke. Citovat
rastacreative Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 dik za schemu snad bude stacit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.