Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dnešní spontální sraz v praze 28.5.

Recommended Posts

Odesláno
koukám hlavně že je veselo, tak to má být,nicméně veselo bude i na kokoříně takže všichni pojedte, at si Lůca může vybrat dle ní ideální prdelku:D:D

Tam bude mit Lůca dost prdelek k výběru :D

Odesláno

co všechno se může vyvinout z obyčejného odjezdu ze srazíku co :)

pro ty co si to teď třeba otevřeli podotýkám - bavíme se o prdelkách našich miláčků - AUT :D

na lepení se na jiné prdelky se tady vzájemně na klubu ještě málo známe :D:D

[upravil dne 28/5/12 23:04 od Stibto]

Odesláno
koukám hlavně že je veselo, tak to má být,nicméně veselo bude i na kokoříně takže všichni pojedte, at si Lůca může vybrat dle ní ideální prdelku:D:D

:xvul TO ZNÍ ZAJÍMAVĚ :D

Odesláno

pro ty co si to teď třeba otevřeli podotýkám - bavíme se o prdelkách našich miláčků - AUT :D

na lepení se na jiné prdelky se tady vzájemně na klubu ještě málo známe :D:D

[upravil dne 28/5/12 23:04 od Stibto]

Tys to zabil :D:D:D:D:D

Odesláno
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D to nepotřebuje komentář :D ale musím vás upozornit, že ve chvíli co se začnete Vy lepit na svoje prdelky, club opět opouštím a tu stránku si radši zablokuju sama :D
Odesláno
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D to nepotřebuje komentář :D ale musím vás upozornit, že ve chvíli co se začnete Vy lepit na svoje prdelky, club opět opouštím a tu stránku si radši zablokuju sama :D

Nerekla si na koho :D ale videt jak se stibto lepi na mobyho prdelku bych taky fakt videt nepotreboval :D

Odesláno

Tak tohle situace snad nikdy nenastane:D Páč na mojí prdelku se mi tu nikdo lepit nebude:D:D:D

Odesláno

Ha ha ha :D :D já myslím že si nemáme co vyčítat jsme všichni stejný jelita :D

A propos - takhle si ten společný odjezd na Kokořín Lucko asi rozmyslíš co :D (z bezpečnostních důvodů)

Odesláno

A tak to mě by se to zase celkem i líbilo.. No.. musím vás ale upozornit, že z vás, pánové, to nikdo není... ;-)

Lussy, taky si myslím, že to nehrozí... :-)

[upravil dne 28.5.2012 23:14 od Edison]

Odesláno

hm, skoda :( zrovna tam to mam z domova v podstate akorat z kopce dolu. Nebejt tedka cely dny zalezlej v uceni a vsimnou si toho, tak bych se taky zastavil :) pokud se zase vymysli nejaka takovahle hura akce... zkuste mi pisnout do SZ, tam si toho spis vsimnu :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...