davidekcz Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Tak jsme včera vyrazili na výlet do Pejru a stavili jsme se v muzeu rekordů a kuriozit.Mohu doporučit, je k vidění spousta zajímavých věcí ve dvouch expozicích.První je ve věži u náměstí a druhá v domku cca 250 metrů od náměstí.V první je spousta různých předmětů, opravdu vše možné. T5ea největší nošené boty, maxi kartáček a zuby atd... Druhá je hlavně o zlatých českých ručičkách a je tam 60 děl vytvořených pouze ze sirek a jejich hlaviček.Je neuvěřitelný co člověk dokáže udělat a ještě k tomu ta trpělivost. Například funkční kytara postavena pouze ze sirek. Doba tvorby cca 720 hodin čistého času. Je tam toho i spousta dalšího.Celé v klidném tempu se to dá projít za 2 hodinky. Mylsím si, že to je zajímavý výlet. Vstupné do jedné expozice 90Kč do obou 120Kč. Určitě se vyplatí obě. A ještě focení + 10Kč a kamera + 20Kč http://www.muzeumrekorduakuriozit.cz/ Citovat
vendelinek Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 zajímavý,i když teda nemám to daleko, už mám jinej plán na dešek:) Citovat
davidekcz Odesláno 27. květen 2012 Autor Odesláno 27. květen 2012 Když jsem tam včera jel, tak byla nějaká uzavírka mezi HU a Pejrem... Citovat
davidekcz Odesláno 27. květen 2012 Autor Odesláno 27. květen 2012 Když jsem tam včera jel, tak byla nějaká uzavírka mezi HU a Pejrem... Citovat
Medvěd Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 Chystám se tam s prckem a chtěl bych to spojit s nějakým westernovým městečkem poblíž Humpolce - jen mi vypadl jeho název. Citovat
davidekcz Odesláno 7. červen 2012 Autor Odesláno 7. červen 2012 Je to ta m fakt fajn :-) Můžu poslat nějaký foto, jestli chceš. Jen si dej bacha aby jsi to našel. 3x jsem prošel kolem vchodu a stejně jsem se musel zeptat kde to je Vchod je ve věži na začátku náměstí. Takový nenápadný dveře, skoro bez reklam... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.