Drtikoll Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 Ahoj všem mám na Vás dotaz ohledně zadního dílu výfuku. Ten můj už dosluhuje a budu muset pořídit nový. A v tom to je. Mám koupit nějaký jiný (většinou je \"kulatý\"), nebo raději origo (na autě je \"hranatý) ??? Jde mi o poměr mezi cenou a životností. Koukám na cenu, ale zase nechci koupit náhradu a měnit ho po dvou letech. Díky : Citovat
ozzy56 Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 myslím, že je jedno, jaký má tvar, stejnak je skrytý pod autem, mám zkušenost, že ty levné vydrží jen o něco méně, než ty značkové--o origo peugeot nemluvě, zase cena origo nebo značkových je jinde... navíc vyměnit ho je hodinka práce s kávou a cigárem Citovat
Jarouš307 Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 Zdravím, měnil jsem nedávno. Koupil jsem Walkera a spokojenost. Známý mi nabízel polský, ale cenový rozdíl už nebyl tak veliký, tak jsem šel raději do toho W. Vyšel mě cca na 1200 Kaček + spojky. Mrkni do Kelly, tam je mají. Citovat
negrbob Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 Taky mam Walker nechaval jsem si ho menit ve SPEI loni ale cenu si uz nepamatuju ale pres klub tam mame tusim 20% slevu. Citovat
Drtikoll Odesláno 24. květen 2012 Autor Odesláno 24. květen 2012 Děkuji všem za rady a postřehy. Pořídím tedy Walkera či Bosal. Výměna je opravdu pohoda, původní \"vejfuk\" jsem už opravoval, takže to mám nacvičené Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.