Ledy Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 když vyměnuju světla orig. 206 za http://www.tuningshop.cz/tuningove-svetlomety/predni-cira-svetla-peugeot-206-98-07-cerna/ musim vyměňovat i motory na naklápění? nebo stačí koupit světla vyměnit a hotovo? kdyby někdo kdo to dělal poradit jak na to byl bych rád... nechce se mi to dávat někam do servisu a platit za to někomu jinýmu.. Citovat
wojtěch Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 máš tam napsáno eletrické naklápění světel / motor není součástí zjisti jestli ti tam tvůj motor bude pasovat. když jsem kupoval světla na 307 jsem zjistil že je více typů motorků nakonec jsem raději sehnal angely i s motorky . u 206 to může být taky problém. Citovat
Ledy Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 díky moc zkusím se zeptat prodejce jestli tam pasujou orig. a pak uvidim když tak raději koupim i motorkama.. Citovat
Jindra xrdt Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 když vyměnuju světla orig. 206 za http://www.tuningshop.cz/tuningove-svetlomety/predni-cira-svetla-peugeot-206-98-07-cerna/ musim vyměňovat i motory na naklápění? nebo stačí koupit světla vyměnit a hotovo? kdyby někdo kdo to dělal poradit jak na to byl bych rád... nechce se mi to dávat někam do servisu a platit za to někomu jinýmu.. Hochu, ale takhle to na svete holt funguje. Kdyz neco neumim, nerozumim tomu, zaplatim za to nekomu, kdo ano. Sorry za OT, ale na tohle se neda nereagovat:bojim Citovat
309GT Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 Sorry za OT, ale na tohle se neda nereagovat:bojim Mě to jako blbost nepřijde,když něco nevim tak se zeptám,od toho toto forum je Taky se radši zeptám než abych platil předražený servis Citovat
Ledy Odesláno 23. květen 2012 Autor Odesláno 23. květen 2012 když něco nevim tak se zeptam abych se to naučil.. Citovat
PouLa Odesláno 24. květen 2012 Odesláno 24. květen 2012 co jsem se ptal tak do svetel od Sonaru by mel pasovat origo motorek Citovat
Ledy Odesláno 24. květen 2012 Autor Odesláno 24. květen 2012 jj prý jo.. psal jsem prodejci a prý tam pasuje origo motorek.. ted bude ještě sranda to vyměnit a zadní taky Citovat
PouLa Odesláno 24. květen 2012 Odesláno 24. květen 2012 zadni jsou v pohode tam staci oddelat tapecirunk v kufru odpojit a dat novy...vpredu se musi rozebrat maska Citovat
Ledy Odesláno 24. květen 2012 Autor Odesláno 24. květen 2012 a nějaký návod kde co je atd. na netu neni? na jednu stranu se na to těšim ale na druhou se těch předních děsim... Citovat
PouLa Odesláno 25. květen 2012 Odesláno 25. květen 2012 nekde tu byla ke stazeni knizka Jak na to P206 v tom to najdes Citovat
wojtěch Odesláno 25. květen 2012 Odesláno 25. květen 2012 u 307 do sonaru origo motorky nepasují. snad vám u 206 jo Citovat
Jindra xrdt Odesláno 26. květen 2012 Odesláno 26. květen 2012 když něco nevim tak se zeptam abych se to naučil.. jenom se ti snazim vysvetlit, ze se v zivote nevyhnes chvili, kdy za to budes muset zaplatit servisu, nebo az budes potrebovat udelat rozvody, tak se poradis na netu a pustis se do toho sam? Ne nic ve zlym jen se mi nelibila ta Tvoje formulace.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.