Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

máš tam napsáno eletrické naklápění světel / motor není součástí

zjisti jestli ti tam tvůj motor bude pasovat.

když jsem kupoval světla na 307 jsem zjistil že je více typů motorků nakonec jsem raději sehnal angely i s motorky . u 206 to může být taky problém.

Odesláno
když vyměnuju světla orig. 206 za http://www.tuningshop.cz/tuningove-svetlomety/predni-cira-svetla-peugeot-206-98-07-cerna/ musim vyměňovat i motory na naklápění? nebo stačí koupit světla vyměnit a hotovo? kdyby někdo kdo to dělal poradit jak na to byl bych rád... nechce se mi to dávat někam do servisu a platit za to někomu jinýmu..

Hochu, ale takhle to na svete holt funguje. Kdyz neco neumim, nerozumim tomu, zaplatim za to nekomu, kdo ano.

Sorry za OT, ale na tohle se neda nereagovat:bojim

Odesláno

Sorry za OT, ale na tohle se neda nereagovat:bojim

Mě to jako blbost nepřijde,když něco nevim tak se zeptám,od toho toto forum je :papa Taky se radši zeptám než abych platil předražený servis :myslim

Odesláno
když něco nevim tak se zeptam abych se to naučil.. :)

jenom se ti snazim vysvetlit, ze se v zivote nevyhnes chvili, kdy za to budes muset zaplatit servisu, nebo az budes potrebovat udelat rozvody, tak se poradis na netu a pustis se do toho sam? Ne nic ve zlym jen se mi nelibila ta Tvoje formulace..:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...