Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mam - je to skutecne dobre v prudkych kopci na sotoline a na snehu. Vetsi jistota a byt je prenos jen 75:25, staci to na radu beznych situacich, kde bys normalne protacel oboje. Konkretne ve Spindlu je takovy kopecek ktery vede k tusim Hotelu Praha, vecer kdyz jsem tam jel tak to bylo jen na ctyrkolky a meho mazlicka :-).

• O 3 týdny později...
Odesláno
Napsán autorem Carl Jung

Mam - je to skutecne dobre v prudkych kopci na sotoline a na snehu. Vetsi jistota a byt je prenos jen 75:25, staci to na radu beznych situacich, kde bys normalne protacel oboje. Konkretne ve Spindlu je takovy kopecek ktery vede k tusim Hotelu Praha, vecer kdyz jsem tam jel tak to bylo jen na ctyrkolky a meho mazlicka :-).

Díík no zajímalo mě jak to v praxi funguje protože o něm dost přemýšlým. Měl sem možnost se snim projet ale jen na suchu a to nic nepoznáš. Každopádně sis vybral dobře a toho čipování bych se taky nebál.

Nějakejch 20 koní navíc nemůže ten FAM rozházet. Jestli ho budu kupovat tak jedině HDi a hned pujde na 110 koníků protože bude tahat auta na vleku a to s 90 moc nejde (spíš nejede) :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...