DjBoom Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Nemáte někdo zkušenost se samosvorným diferenciálem FAM u nového Partnera??? Citovat
Carl Jung Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Mam - je to skutecne dobre v prudkych kopci na sotoline a na snehu. Vetsi jistota a byt je prenos jen 75:25, staci to na radu beznych situacich, kde bys normalne protacel oboje. Konkretne ve Spindlu je takovy kopecek ktery vede k tusim Hotelu Praha, vecer kdyz jsem tam jel tak to bylo jen na ctyrkolky a meho mazlicka :-). Citovat
DjBoom Odesláno 11. červen 2005 Autor Odesláno 11. červen 2005 Napsán autorem Carl Jung Mam - je to skutecne dobre v prudkych kopci na sotoline a na snehu. Vetsi jistota a byt je prenos jen 75:25, staci to na radu beznych situacich, kde bys normalne protacel oboje. Konkretne ve Spindlu je takovy kopecek ktery vede k tusim Hotelu Praha, vecer kdyz jsem tam jel tak to bylo jen na ctyrkolky a meho mazlicka :-). Díík no zajímalo mě jak to v praxi funguje protože o něm dost přemýšlým. Měl sem možnost se snim projet ale jen na suchu a to nic nepoznáš. Každopádně sis vybral dobře a toho čipování bych se taky nebál. Nějakejch 20 koní navíc nemůže ten FAM rozházet. Jestli ho budu kupovat tak jedině HDi a hned pujde na 110 koníků protože bude tahat auta na vleku a to s 90 moc nejde (spíš nejede) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.