Cinicman Odesláno 14. červen 2013 Autor Odesláno 14. červen 2013 Žeby som počkal na parťáka?! Citovat
Cinicman Odesláno 14. červen 2013 Autor Odesláno 14. červen 2013 Stráááášne... normálne zo mna lialo... Citovat
spartan Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 urcite to bolo zlozite ked to zvladol alebo dorobil v photoshope Citovat
Cinicman Odesláno 17. červen 2013 Autor Odesláno 17. červen 2013 Díky, díky... a mysli na mňa, keď ešte niečo objavíš... Citovat
Cinicman Odesláno 27. červen 2013 Autor Odesláno 27. červen 2013 Dobrééé... to kde si fotil??? Citovat
spartan Odesláno 27. červen 2013 Odesláno 27. červen 2013 daaablova kaaaraaa tfuj to aby som si zobral krucifix nabuduce ked pojdem na zapad Citovat
Cinicman Odesláno 27. červen 2013 Autor Odesláno 27. červen 2013 Počkaj... dám jej to prečítat... Citovat
lukaro Odesláno 27. červen 2013 Odesláno 27. červen 2013 Cinicu, tak to vypadá bombově 1007 se mi začíná líbit více a více.... Dobrá práce Citovat
Cinicman Odesláno 27. červen 2013 Autor Odesláno 27. červen 2013 Mne na tej fotke strašne pripomína 307 po face s narazeným čumákom... Citovat
Smety Odesláno 27. červen 2013 Odesláno 27. červen 2013 Cinicman : jedna (dvě) otázky ohledně dveří a motoru... Když ti doslouží beterie, tak jdou otevřít dveře manuálně? A nebo když se ti pokazí el.otevírání/zavírání dveří, tak můžeš normálně otevírat/zavírat dveře ručně? A jak (ne)stačí těch 54kW na tohle auto? Převážně (80%) jízda po městě... Díky Citovat
PACHO Odesláno 27. červen 2013 Odesláno 27. červen 2013 S tými dverami, keď sa pokazia, je to veľmi jednoduché. Keď mi napr. pomrzli dvere na favorite, naskočil som zadnými dverami, obehol sídlisko, aby sa trocha rozmrazil, a potom naložil rodinku, a fujazdil preč. :-) Citovat
Marcel00 Odesláno 27. červen 2013 Odesláno 27. červen 2013 Smety: ano idu otvorit rucne, takze aj bez baterie... co sa kW tyka, je to trocha malo nakolko auto je dost tazke, ale pre jeho zenusku bohate staci... ja mam 1.6 80kW motor a to je to prave orechove... spotreba ciste mesto, couracky vychadza na sladkych 8,5 Citovat
Smety Odesláno 27. červen 2013 Odesláno 27. červen 2013 Takže pokud se porouchají nebo je problém s tou baterkou, normálka vezmeš za \"kliku\" a \"taháš\"... ? A když už se tedy ptám, co ten 2-tronic. Jak je na tom se spolehlivostí (kolik tak může vydržet tisíc km bez větších problémů)? Já s tím nikdy nejel, tak ani nevím, jak funguje. Koukal jsem, že tam je tlačítko \"auto\", to když je aktivované, tak řadí jako klasický automat (sám) ? A když je \"auto\" vypnuté, tak řadím páčkami pod volantem a nebo řadičkou (do předu/do zadu) ? Já jsem nikdy jinou než manuální převodovku nechtěl a ani neměl, ale pro manželku uvažuji i o automatu (robotu)... Citovat
Cinicman Odesláno 28. červen 2013 Autor Odesláno 28. červen 2013 1.) Pokiaľ sa vybije baterka, tak samozrejme otvoríš kľúčom a ručne potiahneš dvere... nič zložité. 54kW 1.4 8V je na toto auto celkom postačujúce. Do mesta a občas na okresku. 1.6 80kW je síce fajn na vyblbnutie (1007 má celkom fajn naladený \"športový\" podvozok ) ale do mesta pre ženu je to zbytočný luxus, nehovoriac o spotrebe. Nám spotreba klesá smerom k 6L, takže sme spokojný. A to sa jazdí 90% mesto... 2.) 2-tronic v 1007 je na nezaplatenie. Je to vlastne robotizovaný mechanizmus a riadiacia jednitka namontovaná na klasickej 5-stupňovej manuálnej prevodovke: Jazda s tým je ako jazda s automatom akurát je potrebné myslieť na to, že je to vlastne \"manuálne radenie\", takže radí cca ako trochu rýchlejší šofér. Pre ženu je to ideál - netreba sa o nič starať, ani na jednotke stáť na brzde, pretože neťahá dopredu ako klasický automat. Páčky pod volantom sú na manuálne radenie. V praxi to funguje tak, že ak chceš predbiehať, tak buď prudko stlačíš plynový pedál alebo ťukneš do páčky na podradenie (či už pod volantom alebo šaltrpákou...) a podradíš si kam chceš. Počítač je celkom inteligentný a dovolí ti ísť v rámci otáčok až po obmedzovač ak je to potrebné. Takisto ak vypneš režim AUTO a chceš radiť manuálne a pozabudneš podradiť tak si v kritických otáčkach podradí sám... Tu sú pekné videá ako to funguje (aj keď po španielsky): http://youtu.be/VjRz3pqNjIM http://youtu.be/qgCk04ZhOmg Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.