Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kazeťák v autorádiu vyplivuje vložený MP3 adaptér

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím majitele a příznivce Peugeota 406. Chtěl jsem se zeptat:

Jsem vlastníkem tohoto auta, r.výroby 2001, čirá skla, tedy odpovídající originální autoradio Poeugeot, čili s kazeťákem.

Vzhledem k tomu, že chci přehrávat i MP3, koupil jsem si adaptér na MP3, tedy kazetu s \"drátem\". Nicméně po vložení kazety do kazeťáku to asi dvacet sekund cosi chroupe, snaží se to něco dělat a pak to kazetu vyplivne. Snažil jsem se s tím drátem všemožně manipulovat, kdyby náhodou zavazel, ale v každé poloze to stejně po vložení kazetu po nějakých sekundách vyplivne. Kamarád tam zkusil vložit svou kazetu od jiného výrobce a dělalo to to samé. Přitom jemu to funguje. Klasické kazety mi v tom kazeťáku ale hrají, to je pbez problémů. Zajímalo by mě, jestli nemáte někdo nějaké zkušenosti s tímto, třeba nějaký fígl, který mě absolutně nenapadá. Rozměry a tlošťka té kazety s \"drátem\" je stejná jko ostatní běžné kazety. Díky vám za případné nápady....

mějte se.

Odesláno

Ahoj. Mi to občas taky dělá. Zasuň tam tu kazetu s tím káblikem a když zaleze tak hned vypni kolečkem rádio,ona tam docvakne sama. Potom zapni a uvidíš. Mi to tak funguje.:papa

Odesláno
:) díky za podnět. Asi bude více možností, jak co kde proč atd.Nicméně včera jsem si problém vyřešil sám..tak to tady píšu, kdyby měl někdo podobný problém. Napadlo mě, že otočné ozubené kolečka jakožto atrapy v té kazetě s drátem by mohly lehounce drhnout, když to porovnám se snadným otáčením u normální kazety. Vůbec nechápu, proč v tom adaptéru bylo pět ozubených koleček, které úplůně zbytečně někdo vyrobil..a ještě do sebe dobře nezapadaly, takže drhly, respektive šly ztuha. Moje autorádio, a možná kdekteré jiné, ten rozdíl asi poznalo, takže to kazetu po vložení zakrátko vyplivlo. Zkrátka jsem té kazetě s drátem vybral kapánko střívka tak, ať tam zůstane jen ten magnetický modul, a všechno už funguje jak hodinky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...