Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Byl jste tam někdo? Chtěl bych se tam s prckem podívat, našel jsem zájezd s cestovkou s odjezdem v noci z Prahy, sobota v Legolandu a v noci zase zpátky za slušný kačky. Rád bych se dozvěděl zkušenosti od někoho, kdo už tento Legoland navštívil (pokud tu někdo takový je).

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak celkově mám pocity z Legolandu veskrze pozitivní, ale pokud by někdy mělo být nějaké příště, tak jedině po vlastní ose - trasu dlouhou 471 km jsme jeli 9 hodin a já (prostorově výraznější) jsem už u Rokycan nevěděl, jak si v novém autobusu (MAN pro 59 pasažérů) sednout. V této souvislosti si mnozí cestující se slzou v oku zavzpomínali na \"starou dobrou Karosu\".

Po vstupu do Legolandu mně nejvíce zaujaly miniautní modely různých měst (Berlín, Benátky, Londýn, Franfurt) včetně různých aut, lodí, vlaků ..., které museli stavitelům dát šílenou práci. Pak jsme se kvůli lepší orientaci projeli Lego expresem a zamířili jsme ke vstupům na atrakce - u těch zajímavějších byla čekačka cca hodinu, minimálně ale člověk musel počítat s cca půlhodinovou frontou všude (což ale sobotní návštěvník tak nějak očekává předem) - vstupné na všechny atrakce je v ceně vstupného.

Co mně osobně ale docela překvapilo byly přemrštěné ceny čehokoli, co by si návštěvník Legolandu mohl chtít koupit. V tom jednoznačně vedla zmražená ovocná drť (nevím jak to lépe nazvat) - 0,5 l za €6, 50, ale ani 0,5 l Pepsi, Mirindy či podobného pitiva z €3,00 mi nepřišlo zrovna O.K. Pak se holt nedá divit tomu, že jsme popíjeli českou Mattonku a pojídali housky s paštikou (a nebyli jsme v areálu zdaleka jediní).

Co se týče atrakcí - některé příliš adrenalinové (různé horské dráhy, houpací lodě apod.) jsme si nechali ujít, přesto jsem ale měl pocit, že si Pavlík těch 7 hodin pobytu v Legolandu užil a o to přece hlavně šlo. Za pár let bychom si to klidně a rádi zopákli, ale určitě sami autem.

Fotky

• O 1 rok později...
Odesláno

Medvěde díky, chystáme se tam v srpnu, autobus jsem rovnou zavrhl, právě díky času cesty. Autem jsem byl v Mnichově za 6 hodin ve špičce, tak si myslím, že za 4,5 - 5 hodin by jsme to měli zvládnout. Jinak jsme koukal, že dnes se dá objednat vstup pro dva dospělé + 1 dítě 3-11let za 82 Eur, což je parádní cena. S jídlem jsi mi docela ulehčil rozhodování, většinou sebou vezmeme 3 jablka na cestu a 2 petky s pitím a zbytek z místních zdrojů, ale nechci nechat další dva litry za jídlo. Už asi chápu proč na stránkách Legolandu nejsou ceny u jídeláků, říkal jsem si, že to horší než v Tropical Islandu nebude, ale asi jo. No jinak uvidíme jak se bude našemu 4 letému synkovi líbit v Legolandu. Lego je jeho nejoblíbenější hračka, tak doufám, že se zavděčíme :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...