Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To:Tom_206

myslím si že je problém akorát s výškou umístění. Že bych to tam měl nahraně. Jinak by umístění odpovídalo normám. Jo a taky si nemyslím, že denní svícení je k ničem (už k vůli tomu, že se člověk nemusí starat o zapínání světel) a právě umístění denních světel do mlhovek považuji za nejhezčí a nejrozumnějsí řešení. Protože koupit podlouhlé homologované denní svícení z ledek a někam to \"napasovat\" je pro mě vrchol nevkusu. Vůbec se mi to nelíbí a na auto bych si to nedal. Jinak asi máš pravdu v tom, že pokud má auto od výroby zapsané mlhové světla musí je mít i fyzicky. To by byl asi největší problém:(

A teď trošku odbočím. Jsem majitelem 206 Gti a mám v autě funkci automatického rozsvědcení, ale funguje trošku jinak než bych si představoval. Světla se rožnou jen pokud je tma a to je nevyhovující. Nejde někde na čidle něco spojit aby se světla rožínaly vždy? Napadlo mě čidlo přelepit páskou, ale je to na čelním skle tak nevím jak dlouho by to tam vydrželo;-) Co říkáte na můj nápad? díky

Odesláno
To:Tom_206

myslím si že je problém akorát s výškou umístění. Že bych to tam měl nahraně. Jinak by umístění odpovídalo normám. Jo a taky si nemyslím, že denní svícení je k ničem (už k vůli tomu, že se člověk nemusí starat o zapínání světel) a právě umístění denních světel do mlhovek považuji za nejhezčí a nejrozumnějsí řešení. Protože koupit podlouhlé homologované denní svícení z ledek a někam to \"napasovat\" je pro mě vrchol nevkusu. Vůbec se mi to nelíbí a na auto bych si to nedal. Jinak asi máš pravdu v tom, že pokud má auto od výroby zapsané mlhové světla musí je mít i fyzicky. To by byl asi největší problém:(

A teď trošku odbočím. Jsem majitelem 206 Gti a mám v autě funkci automatického rozsvědcení, ale funguje trošku jinak než bych si představoval. Světla se rožnou jen pokud je tma a to je nevyhovující. Nejde někde na čidle něco spojit aby se světla rožínaly vždy? Napadlo mě čidlo přelepit páskou, ale je to na čelním skle tak nevím jak dlouho by to tam vydrželo;-) Co říkáte na můj nápad? díky

RL na uvedeném obrázku je bez problému :) od země je to cca 40cm,takže OK

k tomu svícení. Neuvádíš od kud jsi, ale mnoho členů vč. mě má Lexii, tedy originál (spíš teda kopii :D ) diagnostiku, s kterou je ti to někdo schopen aktivovat ;)

Obyčejný servisy ani nezkoušej, ty maj nějaký uni a tam to opravdu nejde nastavit.

V peugeotu za to chtěli 500-1000 podle toho, jaká to byla pobočka. A je to otázka 5 minut i se zapnutím notebooku ;)

Odesláno

Vím, na obrázku jsem to neodhadnul :mad:

Když ti jde o to, abys na světla nemusel myslet, je na to jednoduchá krabička na automatický rozsvěcení světel...na to nepotřebuješ denní svícení, který je podle mě v jakýkoliv formě vrchol nevkusu, pokud není originál...stejně jako M3 zrcátka a podobný nesmysly... :roll To už by muselo bejt nějáký echt vychytaný DRL, aby to na autě vypadalo aspoň trochu hezky...

Navíc napasovat kulatý denní svícení do místa na mlhovky není problém - buď dovařit plastem nebo stačí udělat takovej \"bok\" z laminátu... Ale kuchat origo mlhovku a do toho to cpát je blbost...

Odesláno

Kaslete na spravne umisteni dennich svetel, mam je umisteny naprosto mimo vyhlasku a za pul roku me zastavila policie jednou a vse skoncilo akorat domluvou :)

Odesláno

Po dlouhém přemýšlení mě ještě napadlo jedno řešení, a to takové, že bych koupil homologované kulaté světla, vykuchal staré mlhovky a napasoval je tam. Ovšem originální sklo od mlhovek bych zachoval aby to nepůsobilo jako pěst na oko. Problém by byl ovšem v tom kdyby mě zastavila policie, protože originální denní světla by nebyly vidět tudíž ani značka RL. Nevím jestli by to nešlo prokázat nějakým dokladem od denního svícení. Ještě se bojím aby originální sklo od mlhovek nepůsobilo na denní svícení nějak negativně. No prostě je to těžká situace ale já ty světla chci:D

[upravil dne 21/5/12 12:34 od Getík]

Odesláno

Právě ty skla tam nemůžeš zachovat... to bys na nich musel mít vyraženou homologaci pro denní svícení... :roll

0xEEr: No to si dělá p*del ....Blbější místo jsi pro DRL nenašel ? Ta vyhláška tady není jen tak pro srandu. Nehledě na to, jak hrozně to vypadá :bojim ... Až pojede někdo proti sluníčku a uvidí dvě světla u sebe proti sobě, nebude čekat, že je na každý straně ještě půl metru auta....

Nic proti ale tohle mi prostě hlava nebere... :roll

Odesláno

Probírali jsme to s Tomem... bez komentáře...

V dálce spline v 1 = motorka... v blízkosti dobrech 60 čísel auta není vidět ani na jednu stranu... a nejde tady jen o řidiče co jedou proti,ale i chotce může slunce oslnit a když zahlídne světlo tak se sice zastaví,ale v tu chvíli už může být v místě hlavního světlometu...

Odesláno

Spekulacie jak CIP ty volee... Vyriesit to mozes iba ako ja kupit predne svetla na 206 so zabudovanym dennim svietenim a homologizaciou DRL a mas po probleme... Bude to super vyzerat budes moct mat hmlovky a ziadne problemi so zelenymi a na STK :) sice svetla su drahsie ale ked chces aby auto dobre vyzeralo nic ine neostava...

Tiez som mal klasika denne svetla ale ked som videl toto tak som nevahal a hned ich kupil :)

https://www.dectane.de/index.php?cat=c1456_Dlite-PEUGEOT.html&XTCsid=e47dc893ec147e480da0da954d0fcd0e

Sice drahsie ale efekt stoji zato :)

Odesláno

Stretavacky HM no podla mna svietia uplne rovnako ako originaly :) ja som si nevsimol ziadny rozdiel a este kebyze dam do toho xenon tak BOMBA si myslim :)

a dialkove no ked nastelujes tak svietia tak isto fajn :) Ja som so svetlami spokojny :) a ked dam parkovacie svetla tak ledky zoslabnu :) a ked vypnem parkovacky tak ledky svietia na plne gule :)

Odesláno

Tak jasné no, když jsou prachy jde všechno. Ale no uznejte, není to nádhera? http://auto.aktualne.centrum.cz/fotogalerie/2010/05/18/7-duvodu-pro-koupi-nove-fabie-rs/foto/310140/ Taky se mi hodně líbí tohle, ale tohle udělat by byla asi vyšší dívčí http://www.autembezpecne.cz/cz/s40/c1461-Spodni-clanky/n2383-Hybridni-Peugeot-508-RXH-se-pousti-mimo-silnice

[upravil dne 21/5/12 19:49 od Getík]

[upravil dne 21/5/12 19:50 od Getík]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...